תשמע עומרי אני לא חושב שלמישהו יש פה "דעות קדומות" על אף אחד מבין המועמדים שהציעו את מועמדותם פה אתה נראה בין היותר רציניים (ולפחות לא פתחת פרסומי הצביעו לי לפחות לא כאלה שאני ראיתי) אבל בכל זאת אף אחד לא שמע עליך או ממך עד לפני 4 ימים ומאז לא ראיתי אותך עונה על שאלה אחת שהייתה למועמדים אז לי באופן אישי קצת קשה להצביע לבן אדם שאני לא יודע מה הדעות שלו ומה המחשבות שלו לגבי טקטיקה ולא משנה אם הוא מעונה 2 במשחק או מעונה 6 או מעונה 8 אתה אומר שאתה כבר יותר מעונה פה? אני תוך חצי עונה נהייתי מתרגם של האתר כי הראתי שאיכפת לי מהקהילה ומהמשחק מספיק כדי לעזור בתרגום האתר גם בלי התואר של מתרגם רשמי והאנשים לא הרבה אחרי שהצתרפתי כבר הכירו אותי כרגע יש מתמודד אחד בלבד שמישהו שמע עליו בפורומים לפני הבחירות האלה ואחד בלבד עם קבלות של הצלחות ברמה האישית
אז השאלה שלי היא די פשוטה אם תצליח לענות עליה בכנות מספקת אני מבטיח לך אתה מקבל את הקול שלי מה הקבלות שלך ברמה האישית והגלובאלית שנותנות לך את הלגיטימציה להיות המאמן הבא של הנבחרת?
אני מפנה את התגובה שלי אליך כי אתה המתמודד היחיד חוץ מאהוד שפרסם פה ולכן אתה מראה רצינות כלשהי למרות שאם אתה באמת רוצה להראות רצינות ומוכנות לעבוד עם הנבחרת רצוי שתתחיל מלענות על השאלות שנשאלו פה בעבר על ידי אנשים רבים אחרים
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain