Merem remélni, hogy nem keverem mással, de ha jól emlékszem, akkor a Hattrick-en jártam úgy, hogy az elején bizonyos taktikákat még nem engedett beállítani, virágnyelven elmagyarázva nekem, hogy még hülye kezdő vagyok. Majd ha már nem leszek az, akkor játszhatok mást is, mint a 4-4-2-t. Ezzel már elásták magukat nálam, de azért becsülettel játszottam vele egy kicsit még, igazság szerint valahogy nem élveztem. Persze kinek a pap, kinek a papné. Azt elfogadom, hogy a tojás előbb volt, mint a tyúk, de akkor úgy tűnik, hogy a kiscsibe most gyorsabban tanul, mint a tojó. :-)
A Charazayt én is nyomom, ugyanezen a regnéven.
Van még egy hely, ahol elég aktív voltam, a soccermanager.com. Annak az az érdekessége, hogy valós játékosokkal lehet játszani, vagyis akár Messit is le lehet igazolni (már ha a tulaja eladja), és a játékosok ratingje a valós teljesítményük alapján alakul. Hosszú vívódás és sok ráfordított idő után hamarosan ott fogom hagyni, mert megőrjítenek az ostoba szabályváltoztatásokkal, rossz irányba haladnak. Akinek van kedve ilyenekkel vacakolni, az benézhet oda próbából, de az egy statikusabb játék, mint ezek.