BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264933.430 in reply to 264933.429
Date: 12/27/2015 7:51:15 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Eu sunt de parere ca ar trebui sa consulti manualul jocului cap coada cu atentie daca ai timp si chef. Nu ma mai chinui sa-ti explic.

This Post:
00
264933.433 in reply to 264933.432
Date: 3/8/2016 2:22:06 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Mai e un meci si se intra in meciurile cu conferinta adversa.

Conferinta Rosie

Locul 1 e disputat intre mine si Jibou. Jibou are alt meci greu cu Nankatsu, iar eu un meci interesant cu Reghin. Depinde daca va juca sa nu ce a jucat cu Jibou. Oricum ce s-a intamplat cu Nankatsu si Jibou nu se mai intampla.
Locul 3 se joaca indirect in Reghin si Nankatsu.
Locul 5 parerea mea ca va fi ocupat de Indiana (a batut brigada la el acasa).
Locul 6 Brigada sau Boston
Locul 8 Atomics.

Conferinta Albastra

Aici lucrurile sunt destul de complicate cu cate meciurui se trantesc. Clasamentul in vad in felul urmator

Locul 1 Danube
Locul 2 Defenders sau Constanta Quasars (ca o paranteza iar se va bucura Defenders cand adversarii pierd meciuri cu conferinta Rosie. Ironia e ca acum cateva sezoane se bucura cand pierdeam meciuri in conferinta albastra, el fiind in conferinta rosie pe vremea aia)
Locul 4 Carbo
Locul 5 Medias
Locul 6 Zalau Ares sau Resita, mi-e greu sa ma pronunt.

Cateva mentiuni. Reghin si Brigada avand 5 jucatori de baza si aia batrani, orice accidentare face ca ce am zis mai sus sa nu aiba valoare in privinta lor. Se pare ca conferinta rosie a ajuns sa fie foarte competitiva, poate mai competitiva decat era conferinta albastra pe vremuri. E suficient sa ne uitam la ratinguri scoase de Jibou, Nankatsu, Indiana si de mine.

This Post:
00
264933.434 in reply to 264933.433
Date: 3/8/2016 3:31:10 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
pai...lui brigada i s a accidentat un jucator, iar la quasars la fel.

referitor la mine, cam am regrete dupa inceoputul de sezon. am ales as castig cu orice pret meciul cu rivalul, meci in care am ramas si fara pivot o saptamana, iar din cauza tepei din cupa mi-am bulit formele, implicit i-am facut cadou o victorie lui quasars, iar dupa aceea am pierdut din cauza formelor cu medias. o sa ma coste meciul ala pe termen lung.
de sambata incep primul meci cu forme bune entuziasm ridicat si fara accidentari ceva care nu mai tin minte cand s-a intamplat ultima oara.

la noi intr-adevar e un sezon complicat. Ares a fost prins din urma de varsta lui pompei radu. a optat sa vand jucatori cand era cererea mai mare insa nu cred ca a obitnut mare lucru pe ei, iar cu ced a ramas nu vad sa ia cat spera pe ei. zalau are premisele unei echipe bune avand bani si interior, practic e in aceeasi situatie ca mine acum 4 sezoane, dar personal cred ca ii erau de mai mare folos jucatorii pe care i-a vandut. la un moment dat tot trebuie sa iti cumperi titulari iar la cum vad jocul preturile nu vor cobori multe sezoane de acum incolo.

iar pe la varf...danube s-a tinut pe pozitii si acum a ajuns favorit by default. carbo ar fi mai sus dar nu cred ca per total a iesit mai bine din transferuri. quasars cred ca e la varf dar mai mult conjuctural. in sensul ca acastigat meciuri pe merit, dar nu are nici asseturi tinere sa zici ca antreneaza si nici jucatori de mega calibru de varsta medie in lot. de medias n-am o parere formata.

la voi e exact ce ai scris. plus ca miza e mare sa termini primul ca sa joci finala de conferinta acasa. sincer in locul tau sa al lui jibou nu mi-as face probleme in finala. eu cel putin desi am echipa cea mai stabila tb sa vand un jucator si sa gasesc valoare pe transfer ca sa am echipa completa, ca sa nu mai zic ca tb sa-mi creasca tinerii dar care nu vor fi gata pana in PO. welp....

This Post:
00
264933.435 in reply to 264933.434
Date: 3/23/2016 11:59:28 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
In general nu vorbesc despre rezultatele mele, fie bune fie rele, dar de data asta fac o exceptie.

Am reusit sa castig cu locul 3 in lume, la el acasa, cu forme clar peste ale mele, si cu toti jucatorii apti, eu avand accidentare pe cel mai bun jucatori de interior, plus ca mi-am mai creat inca un dezavantaj ghicind gresit.

Cuvintele nu pot descrie bucuria de acum avand in vedere toate dezavantajele enumerate mai sus. Toate ghicelile impotriva mea se pare ca au fost benefice in B3. Practic a fost cel mai greu meci si am reusit sa-l castig, la limita ce e drept, dar o victorie e o victorie.

In continuare am probleme la libere, dar sper ca pana la finalul sezonului sa remediez aceasta problema.

This Post:
00
264933.437 in reply to 264933.435
Date: 3/24/2016 5:49:55 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Un rezultat foarte bun. Bravo !

This Post:
33
264933.438 in reply to 264933.435
Date: 3/24/2016 10:14:02 AM
Overall Posts Rated:
807807
Felicitari! Ai sansa sa termini neinvins pana la meciurile eliminatorii. Pot sa dau si eu pronosticuri cu simt patriotic. :D
Apropo, daca ajungi in finala, anunta-ma daca o trantesti. ;)
Bafta!

This Post:
11
264933.439 in reply to 264933.438
Date: 4/1/2016 12:33:02 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Am trecut si de jumatatea campionatului, sezonul 34, si eu vad lucrurile ca evolueaza in felul urmator.

In conferinta rosie

Disputa dintre mine si jibou continua pentru locul 1. Cred ca in cele din urma meciul direct si meciul cu Nankatsu (care ne-a batut pe amandoi) va hotara locul 1.
Locul 3 se disputa in 3, Reghin, Nankatsu si Boston. Boston dupa o achizitie devine o echipa solida care are sanse sa bata pe oricine. O alta mentiune e ca daca Nankatsu nu isi concentra toate eforturile pe cupa, locul 1 s-ar fi disputat in 3. Sigur ar fi putut avea cel putin 3 victorii in plus daca nu cumva ar fi fost neinvins.
Brigada dupa multe sezoane isi ia o extrema decenta, dar are prea multe infrangeri ca sa poata urca mai sus de locul 6.
Indiana vinde, totusi nu cred ca pierde locul 7, dar va retrograda, doar daca nu se intalneste cu medias.
Atomics ramane pe 8.

Conferinta albastra.

Constanta Quasars locul 1 cu mentiunea ca a jucat doar cu Nankatsu care datorita cupei i-a dat meciul. Mai are de jucat meciuri grele cu primii 3 de la noi.
Danube locul 2, a castigat 3 din 4 confruntari grele de la noi, parerea mea ca va urca pe locul 1, si nu va fi usor de batut. Va mai acumula maxim 2 infrangeri dupa parerea mea. Se vede experienta unui fost campion RBBA, chiar daca a fost mai de mult.
Locul 3 Defenders, care la fel ca si Nankatsu a tras tare pentru cupa. Finala cupei intre ei se joaca. Formele de saptamana aceasta va decide cine castiga.
Locul 4 Carbo. Sunt total dezorientat. Are o echipa solida si ocupa doar locul 4. Poate in retur demonstreaza constrariul si urca pe 3.
Medias va cadea pe 6 sau pe 7, si va retrograda. A facut o manevra foarte inteligenta sa isi restructureze echipa in sezonul acesta in care preturile au explodat. In cateva sezoane vor reveni la normal. Daca tine de bani aceste sezoane, va avea un avantaj financiar imens.
Resita s-a intarit cu 2 jucatori si a devenit o echipa greu de batut. Ramane de vazut cum va aborda managerul meciurile. Oricum a inceput curajos, doar ca a avut si ghinion cu accidentarile. Sezonul urmator il vad in PO.
Zalau ramane pe locuri de retrogradare. Greu de crezut ca va gasi ceva convenabil in sezonul acesta fara sa scoata bani seriosi, dar oricum nu mi-as dori ca fiu pe loc retrogradabil in acest sezon, decat daca joc cu medias.
Locul 8 Ares care s-a concentrat pe cupa. A ajuns in semifinale, cu ceva sanse, totusi nu cred ca Nankatsu, va da cu piciorul la tot ce a sacrificat pana acum, sa nu incerce sa ia cupa.

Finala de cupa o vad intre Defenders si Nankatsu, doi manageri vechi cu experienta, doua vulpi batrane, care se cunosc de mult timp din confruntari directe. Va fi poate unul dintre cele mai interesante meciuri din punctul meu de vedere. Sansele cred ca vor fi egale. Nu cred ca Jibou a dat lejer in cupa, deci Nankatsu a pierdut entuziasm, altfel as fi mizat pe el, fiind a 3-a sau a 4-a echipa ca valoare in RBBA in acest moment.

This Post:
11
264933.440 in reply to 264933.439
Date: 4/2/2016 5:35:11 AM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
ca sa nu mai scriu inca o data, in principiu sunt de acord cu ce ai scris tu... eu am facut o greseala mare, de-aia sunt unde sunt in clasament, iar de la greseala aia a plecat totul... din pacate nu aveam cum sa anticipez urmarile, nu intru in detalii... dar sper s-o pot remedia macar pe jumate. cred ca voi iesi pe 3-4 pana la final, iar Danube la noi cred ca va iesi pe 1. Quasars 2. iar la voi greu de ghicit primele doua locuri, insa jokeru cred ca va prinde cu siguranta PO-ul sezonul asta, n-a jucat rau.

Advertisement