Na most kicsapta a játék nálam a biztosítékot.
Akinek van kedve nézze meg z utóbbi 4 bajnoki meccsem. Nem az a baj ,ha vmelyiken kikapok ,a baj az ,h ilyen random nincs,h mind a 4-et elbukjam, holott a támadásokat "levédekeztem" (ahol támadott az ellen ,ott védkezésben ugyanazt minimum hoztam) és az én támadásaim értékelés alapján rendre erősebbnek bizonyultak az ellen védekezésénél.
Piszkos mód dühös vagyok. minek erőlködjek taktikával? Feleslegesnek látszik... És nekem mikor dob egy ilyet a gép,h ellenkező helyzetben én nyerjek.. ááá.
Aki veszi a fáradságot és megnézi ,annak mind kiváncsi vagyok a véleményére ,mert ez kegyetlen mód felhúzott.
A végére azért még egy apróság ,ami még mérgesebbé tett:
Pitie barátunk (aki nem tudná : OLAJ KK a legeredményesebb magyar csapat ,de nem a leggerincesebb) Nagy dirrel-durral ,teátrálisan bejelentette ,h hanyagolja a csapatot.
És idézőjeles visszavonulása óta,úgy is tünt ,minden mecsére ugyanavval a taktikával ment azóta.
Csöppet sem volt kiszámítható ,erre mit ad isten ,meggondolta magát ,a FAIR-PLAY szellemében tegnap váltott ,úgy döntött ,tök korrekt lesz és mindenféle visszatérek duma nélkül belenyúlt kis csapatába, ami esetlegesen még a győzelemhez is segítette ,bár e nélkül is nyernem kellett volna érzésem szerint.
Na ezt én így gusztustalannak tartom ,főleg annak tükrében ,h győzködtem ,h folytassa.
Na mindegy, a meccsekről kiváncsi vagyok ki mit gondol ,mert nem kicsit vagyok pipa és érteni akarom ,mi történt, avagy lehetett-e ennyi ellen random ami ezt a sorozatot okozta.
Köszönöm annak aki válaszol.
Last edited by Nimitz at 11/17/2009 3:49:54 PM