to sam ti rekao samo da se ne bi pravio pametan i delio savete ljudima koji su daleko iznad tebe u ovoj igrici. da je samuraj ucio od tebe daleko bi dogurao.
Ovaj, tako si me spustio sada na zemlju... tj. ukopao si me ispod nje. Mislim stvarno 2032, grob, Samurajko... cek, ajde skupite svu druzinu, cisto da vidim koliko ce vas biti na mojoj sahrani? Ajde znam da ti to mozes... nije fora da bude samo ovako 1 na 2 ili 1 na 3... ipak se osecas pametnijim kad je svi protiv jednog? Zar ne?
hehe... jbt, da je tvojih proracuna moji pajseri "Grkovic i Bogdanovic" nikada ne bi ni zaigrali u reprezentaciji, ja bih ispao u 2 drugu ligu one sezone cim sam usao, tim sa 1,5 igracem je svake godine kandidat za ispadanje, au... pa da sad vise ne pricas o ispadanju nego se pribojavas 2032, sa tvojim drugarom EX-om, ali dobro... mozda je moj proracun bio pogresan, mozda neki ljudi nemaju obraza da odgovore na privatnu poruku nego je prenesu drugima... kao dokaz moje strucnosti ja sam tebi i GM-u pre mesec ipo rekao kakav ce biti raspored za PO na kraju ali su se veleletni strucnjaci smejali. Cudno Bil mi rekao da cu izgubiti 4 ili mozda 5 utakmica... a ja ga na kraju presisao iako je imao 2 pobede ispred mene c,c,c,c
Stvarno ova igra pocinje da me smara po malo (to ne znaci da necete docekati 2032.) to nek vam potvrdi GM po drasticnom smanjenju mojih logovanja... i moje neodgovaranje na ove postove, i vasu prefrinjenu inteligenciju, pamet, cojstvo i junastvo ce znaciti samo da sam se iskljucio iz Prva Liga Srbije foruma.
P.S.
sada bih trebao da ocekujem poruku matorog koji ce pokusati opet da mi se malo slihta, zar ne?