BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת ישראל -- דיון

נבחרת ישראל -- דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
3475.431 in reply to 3475.430
Date: 5/19/2008 2:41:04 PM
Overall Posts Rated:
00
רציתי לסכם את המשחק בכמה משפטים.
קודם כל הנבחרת היום הציגה משחק לא רע.
בהתחשב במשחק ראשון שיחקנו יפה מאוד.
הטקטיקה עבדה.שלטנו מתחת לסלים. קלענו היום ב-53 אחוז מהשדה.
כמו שרצינו כך עבדה התוכנית. לאחר פתיחה עגומה השתלטנו מהר על המשחק והשחקנים נכנסו לעניינים.
מבחינת ציונים. הם אמנם גבוהים כי היריב היה נחות אבל בכל זאת אלו ציוני שיא לנבחרת ישראל.
לעומר ידידינו יש חלק בעניין הזה. אמנם הוחלף חצי סגל אבל חלק מהשחקנים שייכים לזימונים שלו ואנחנו נשמור עליהם. יש התקדמות לא רע בנבחרת שלנו.

במשחק עצמו 2 הסנטרים שלנו שלטו.

הדר קליין- היה פשוט ענק היום. אחוזים מדהימים וזו לא העמדה המקורית שלו בכלל.
28 נקודות במעל 85 אחוז מהשדה. 13 ריבאונד.
מרשים מאוד לכמות הדקות.

דביר חסר- דביר היה ההימור שלי להיום. הוא התאים לנו לסגנון המשחק ותרם לא מעט.21 נקודות בתוספת של 11 ריבאונד.

צח גולן- ידענו שהסמולר האנדורי יחגוג עליו אבל זו הייתה התוכנית שלנו כדי להפתיע בשבוע הבא את הבולגרים. צח בגדול נתן משחק לא רע. בשבוע הבא נחזיר אותו לעמדה הרגילה.

גיא פאר- שחקן חדש בנבחרת. בתחילת המשחק לא הייתם מרוצים ממנו. אני מאוד מרוצה ממנו. הגנתית עבד לא רע.
מבחינה התקפית הוא תרם המון. לאחר פתיחה הססנית השחקן מסיים עם 47 אחוז מהשדה.
7 אסיסטים ו-5 ריבאונד.
ו-16 נקודות סך הכל.
תרומה מרשימה ל-30 דקות משחק.

אפריים תמוז- משחק גדול של הרכז שלנו. לטקטיקת לוק אינסייד הוא מתאים יותר מהרכז המוביל שלנו מטי שדה.
תמוז הוכיח את עצמו היום. 7 אסיסטים ו-15 נקודות. בהחלט משחק שקט.

ספסל.
הספסל היום היה בסדר גמור.
כל שחקן שעלה תרם התקפית. למשחקים הבאים אנחנו נצטרך העלאת רמה הגנתית של הספסל שלנו.

שיהיה לנו בהצלחה בהמשך הדרך חברים.

אשמח לעוד תגובות.

This Post:
00
3475.432 in reply to 3475.431
Date: 5/19/2008 3:35:49 PM
Overall Posts Rated:
00
משחק מצויין של הבחורים שלנו!
משחק ראשון טוב, ניצחנו נבחרת פחות טובה וגם את זה צריכים לדעת לעשות!

יהודה ידידי, ניהול משחק נהדר! תרגיל נהדר!
וכמו שאמרתי לך! התוכנית תעבוד;)

יאללה חברים יש לכם לילה לחגוג מחר חוזרים לשחק:)

כל הכבוד!

This Post:
00
3475.433 in reply to 3475.431
Date: 5/19/2008 3:43:34 PM
Hapoel Naan
III.3
Overall Posts Rated:
1515
כל הכבוד על הניצחון המרשים

וכל הכבוד לדביר חסר על סיפתח מצויין, לא במקרה הוא קיבל את הציון הכי גבוהה

הרבה הצלחה בהמשך

This Post:
00
3475.434 in reply to 3475.433
Date: 5/19/2008 4:58:49 PM
Overall Posts Rated:
55
ברכות לנבחרת!
יופי של ניצחון!
יהודה מברוק ויופי של סיפתח!
אני מבקש ממך בשבוע הבא כרטיסים לכל המנג'רים במחלקת עסקים ע"ח מר גאיידמק!
עוד טובה אל תשימו אותי ליד ההוא עם העגבניות ומטבעות הדראכמה מיוון!
מברוק!!!!!!!!!!!

This Post:
00
3475.435 in reply to 3475.434
Date: 5/19/2008 9:44:17 PM
Overall Posts Rated:
1010
אחלה נצחון היה ... ! ציונים יפים מאוד וכתוב ששני הקבוצות שיחקו על אותה רמה בהתלהבות זאת אומרת שגם הם עלו רגוע ...?
כל הכבוד ליהודה על ניהול המשחק .. !! ניצחון מרשים מאוד .

גיא פאר הצטיין היום ! אני דורש התנצלות מהשחקן ! כשיריבו קולע 11 מ34 זה בהחלט עבודה יפה גם בהגנה וגם התקפית היה מעולה זרק הרבה בלי פחד ועורב ברוב ההתקפות .

ברגעים אלה בידיוק חתמנו על חוזה שבתור סוכנו של השחקן שקישר אותו עם הנבחרת עם קצת פרוטקציות , אני אחראי על 50% מכרטיסו של השחקן ואקבל את כל הבונוסים שיגיעו מההתאחדות :) שזה כאמור יהודה חחח , יהודה , להפקיד לי הכל בחשבון .. בא לנו בידיוק טוב ככה צריכים איזה שחקן חיזוק ...

This Post:
00
3475.436 in reply to 3475.431
Date: 5/20/2008 4:04:31 AM
Overall Posts Rated:
88
אחינו כל הכבוד!
יופי של הכנה למשחק רואים עליונות בכל פרמטר...

לצערי לא יכולתי להצטרף לוועידה אתמול
הייתי בדיוק בדרך הביתה מהעבודה.

לצערי זה בדרך כלל ככה, גם במשחקי הליגה...

שוב,
כל הכבוד
לך וגם לסקאוטים התותחים

This Post:
00
3475.437 in reply to 3475.436
Date: 5/20/2008 7:44:40 AM
Overall Posts Rated:
00
אני מבקש בבקשה לשים אותי על התופים :)
אוווו הכחול עולה :)))

Message deleted
This Post:
00
3475.439 in reply to 3475.437
Date: 5/26/2008 11:46:28 AM
Overall Posts Rated:
00
ערב טוב לכולם! הנה הגיע לו עוד ערב גדול של נבחרת ישראל. והפעם במוקד נמצאת בולגריה.
בולגריה ידועה כנבחרת לא קטנה. נבחרת חזקה שהוכיחה את עצמה בעונה שעברה לזהזכירכם הנבחרת הזאת הביסה אותנו ב-33 הפרש. ידוע לנו שהמשחק הולך להיות קשה ומפרך היום. (לא לבעלי לב חלש) .
להזכירכם הנבחרת הבולגרית לא נמצאת בתקופה זו בכושר שיא,הם מגיעים למשחק בעמדה לא טובה. גם הפסד בול הקרואטים וגם פורמה לא בשמיים של השחקנים שלהם. בשורה משמחת היא שהסנטר המרכזי שלהם נפצע ולא ישחק היום.
המאמן הבולגרי כמעט 90 אחוז מהמשחקים שלו משחק בטקטיקת עדיפות פנימה, זו כנראה המגמה שלו.
היום בהחלט קיים חשש שהמאמן הבולגרי ישנה טקטיקה וישחק על משהו אחר. אנחנו לא נתפתה לקחת את הסיכון כי זה עלול להיות קטלני מאוד עבורנו. נמשיך לעבוד על פי הנתון הסטטיסטי והמסורת .
להזכירכם במשחק מול האנדורים אני בניתי תרגיל כדי להפתיע את הבולגרים כך שהטקטיקה תהיה נוגדת לשבוע שעבר ואנו נשחק החוצה.
בסגל הישראלי חוזר מפציעה עדי יוחפז והוא ישותף היום.זה שחקן מפתח ברוטציה שלנו. ברוכים השבים עדי! )))). הסגל שלנו מלא ללא פצועים והפורם של השחקנים במצב סולידי.
אני וידידי עומר חקרנו השבוע לא מעט את הנבחרת הבולגרית.אנו חושבים ומאמינים שיש לנו יתרון ולכן הוחלט שנעלה היום בגישת רגוע. אני יודע שהרבה כאן יכעסו ולא יקבלו את זה אך כדי לעלות שלב צריך גם לדעת להמר ולקחת סיכונים. ניצחון שלנו היום על רגוע מול הבולגרים ואנחנו בנקודת עמדה פנטסטית. אנו מאמנים שיש לנו מספיק כלים לנצח כאן בהתאם לתמונת המצב הנוכחי.

הטקטיקה שלנו היום תהיה התקפות מהירות-(ראן אנד גאן) כאשר שלושת הקלעים הטובים בנבחרת ישלימו לנו את הקו האחורי הפותח. לנבחרת הבולגרית אין מספיק כלים לעצור שלושה קלעים ברמה גבוהה. גם אישית שלהם לא מספקת הגנה מספיק גבוהה כדי לעצור את הכח הזה.
בהגנה הוחלט יחד עם הרוב ללכת על שמירת איזורית של שלושה בפנים. יתכן והבולגרי גם כן ישחק מבחוץ ואז זה הקלעים שלנו מול שלו ולהזכירכם לקלעים שלנו יש יתרון. אך אסור להתפתות. לבולגרים עדיים יש כח לא קטן מתחת לסלים ורובנו חושבים שהמאמן שלהם ימשיך בשיטה זו.

12 הנבחרים למשחק:
פוינט גארדים:
מעיין סעדון
מטי שדה
אפריים תמוז

שוטינג גארדים:
עדי יוחפז
יפתח אנטבי

סמול פורוורדים:
גיא פאר
אפיק לינזקי

פאוור פורוורדים:
צח גולן
אבירם בן ארי

סנטרים:
הדר קליין
נפתלי שירזי
עוז בן עמי

להלן ההרכב:

בעמדת הרכז יפתח היום מעיין סעדון שהוא הקלעי הטוב בנבחרת. מחליף ראשון יהיה מטי שדה שהוא רכז מקורי.
בעמדת השוטינג גארד יפתח היום עדי יופז שאותו כולנו מכירים וצריכים. המחליף שלו יהיה יפתח אנטבי שיביא איתו מהספסל את הניסיון הגבוה בנבחרת.
בעמדת הסמולר יפתח היום גיא פאר,עוד קלעי ברמה גבוהה. המחליף שלו יהיה אפיק לינזקי.
בעמדת הפאוור פורוורד יפתח היום צח גולן. המחליף שלו יהיה אבירם בן ארי.
בעמדת הסנטר יפתח הדר קליין. המחליף שלו יהיה נפתלי שירזי שיביא איתו הגנה אדירה!

שיהיה לנו בהצלחה חברים: בהצלחה לנבחרת.
אל אל ישראלללללללל. בואו לעודד עם אנרגיות חיוביות!
:))))

Last edited by The Glove! at 5/26/2008 11:52:17 AM

This Post:
00
3475.440 in reply to 3475.439
Date: 5/26/2008 11:53:48 AM
Overall Posts Rated:
1414
שיהיה בהצלחה

אני מאוד מקווה שההחלטה שלך לעלות רגוע לא תעלה לנו בהפסד.
הלוואי והבולגרי יעלה גם רגוע.
עם כל שאר הטקטיקות אני מסכים .
נקווה שהגארדים יתפסו יום גדול ושהמנוע יאהב אותם.

אז

אל אל ישראל

This Post:
00
3475.441 in reply to 3475.440
Date: 5/26/2008 11:56:37 AM
Overall Posts Rated:
55
בהצלחה לנבחרת !
אני מקווה שההימור יצליח ויהודה יצא מלך!

Advertisement