Taky jsem teď řešil problém jak dále. Naštěstí vyhrávat pořád v Čechách mě stále baví (navíc vím, že je otázkou času, kdy Frýdek zase obmění tým tak, aby byl se mnou srovnatelný a jsou tam i některé další ambiciózní týmy).
Co se týče B3, to je běh na dlouhou trať. V letošní sezoně se vyrojilo poměrně dost kvalitních týmů a kvalita šla dost nahoru. Samozřejmě se budou každou sezonu objevovat týmy, které pro úspěch udělají cokoli, nakoupí hráče a pak třeba skončí, ať už uspějí nebo ne, a to asi hlavně takové týmy, které B3 nehrají každý rok, protože je u nich v zemi větší konkurence. Ale pořád věřím, že dlouhodobým systematickým stavěním týmu se bude dát těmto týmům čelit. Bude to znamanet si vytrénovat hráče na úroveň jejich potenciálu a časem (pro sebe to vidím tak v horizontu cca. 3 sezon) přejít na trénink stamina, trestné hody, forma.
Je potřeba si zase o něco zvednout cíle, letos si chtěl mezi posledních 16 a jsi tam a můžeš ještě výše. Pro mne je jediné, co mě v B3 ještě zajímá, celková výhra (a potom překonat počet výher Törööö, ale to už asi nebude reálné :-D)
Případně máš další možnost, pořídit si 2 slováky z vysokým potenciálem a vytrénovat je pro repre, kdyby si rezignoval na klubové ambice v B3.
Všechno záleží od toho, jak dlouho ještě chceš na BB být. Já zatím horizont svého působení zde nevidím …