Ξέχασα, εσύ σαν Ολυμπιακός είσαι ανώτερος και δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση με τον καθέναν. Ούτε όνομα, ούτε ηλικία λές. Όσο για την Εθνική δεν μου αρέσει όπως παίζει, άλλο αν την παρακολουθώ. Το αν έχω μιζέρια, εμπάθεια και απωθημένα θα το αφήσω στην κρίση κάποιου σοβαρού συνομιλητή, που λέει και το όνομά του, χωρίς να φοβάται να εκτεθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω απλά, γιατί κάποιος που κάνει σκληρή, αλλά αληθινή κριτική είναι κακός, εμπαθής και μίζερος. Η κλασική δικαιολογία όλων των πικραμένων που βλέπουν την ομάδα τους να τρώει σφαλιάρες συνεχώς. Όταν κερδίζετε την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό, τα παραρτήματά σας δηλαδή, είστε ευτυχισμένοι, διότι μόνο εκεί φτάνει η αξία σας. Στην Ευρώπη έχετε καταντήσει περίγελος. Τελεία και παύλα. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί το αμφισβητείς. Πιθανότατα έφταιγε -για άλλη μια φορά στην Ευρώπη, γνώριμη δικαιολογία- η διαιτησία. Αν δεν σου αρέσει να ακούς κριτική, μπορείς να παίξεις Playstation για να κάνεις τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης, διότι στην πραγματική ζωή δεν θα τον δείς ούτε στους 8 σύντομα, όπως πάει. Η αλήθεια πονάει, το ξέρω. Αν κερδίσεις μια σοβαρή ομάδα, ο 1ος που θα βγει και θα πεί ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, θα είμαι εγώ. Μπορούν να στο βεβαιώσουν όσοι με ξέρουν και εδώ μέσα. Συνεπώς, δεν είμαι ούτε κομπλεξικός, ούτε μίζερος -μήπως εσύ είσαι που βλέπεις την ομάδα σου να πατώνει συνεχώς ενώ σε παραμυθιάζουν συνεχώς στην αρχή της χρονιάς με τα παλτά που παίρνεις-, ούτε εμπαθής, αλλά σκληρός στην κριτική μου. Η 1η ομάδα της Ελλάδας πρέπει να υφίσταται σκληρή κριτική και όχι να χαϊδεύεται, διότι απλά δεν πρόκειται να βελτιωθεί και απλά θα παίρνει το πρωτάθλημα με τις αδύναμες ομάδες που υπάρχουν και καταρρέουν κάθε χρόνο, διότι δεν έχουν έσοδα. Αν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, τότε πάω πάσο. Θα σου επιστρέψω πάντως τους βαρείς χαρακτηρισμούς και θα σου υπενθυμίσω ότι εγώ δεν σε πρόσβαλα τουλάχιστον με τον τρόπο που το έκανες εσύ. Καλή συνέχεια.