meni je to sa ozlijedama jako interesantno , ak se sjećaš onu sezonu kad si ti ušao u drugu ligu ja sam imao i po 3 odjednom ozlijeđena igraća, i imao sam doktora 3, poslije toga sam kupio doktora 5 i evo već dvije sezone i pol mi se nije ozlijedio ni jedan igrać, sad neznam jel tu ulogu ima doktor ili to kaj stalno igram laganicu i stalno rotiram igraće. Ali ipak u dvije i pol sezone ni jedna ozlijeda je lijep prosjek. doktor mi je trenutna sanacija ozlijeda ilev 5 , e da za vrijeme utakmica mi znaju igraći pocrveniti kao da su ozlijeđeni ali nakon tekme nema ozlijeda, to me malo zbunjuje
to ti je potpuna istina, tu se slažem sa tobom , možda bumo i mi jednom postali bogati
Hahahahaha...uh...koštalo me to oko 1200 kuna ali je vrijedilo svake kune...Stvarno je čarobno na Sljemenu sad, nemojte ovo propustiti i odite već ovaj vikend.Bogme su ove naše Juge ozbiljno shvatile derbi...pojačanja pršte sa svih strana.Zgodan detalj je da se bezvremenska Juga odlučila pojačati dan nakon naše utakmice...pa sada zločesti jezici žele staviti to na našu dušu...ali vjerujte mi to su samo zlobne laži, ljubomorne novo-zagrebačke ekipe. koja bi prvo trebala počistiti snijeg ispred svog ulaza...
Hahahahaha...uh...koštalo me to oko 1200 kuna ali je vrijedilo svake kune...Stvarno je čarobno na Sljemenu sad, nemojte ovo propustiti i odite već ovaj vikend.Bogme su ove naše Juge ozbiljno shvatile derbi...pojačanja pršte sa svih strana.Zgodan detalj je da se bezvremenska Juga odlučila pojačati dan nakon naše utakmice...pa sada zločesti jezici žele staviti to na našu dušu...ali vjerujte mi to su samo zlobne laži, ljubomorne novo-zagrebačke ekipe. koja bi prvo trebala počistiti snijeg ispred svog ulaza...hahaha tako je samo mu reci šta ga slijedi)