Ja imam 3 glavna trenirca...Vicko i Kladar su prošle sezone bili na 100% dok je Ostreš izletio dvije na 47 minuta i jednu se ozlijedio zadnju tekmu prije reseta forme i plata...i nije mu imalo utjecaja na trening...sve se dizalo po planu...
Može se reći da sam imao puno sreće s tim prošle sezone...i još ako pridodamo činjenicu da sam vrhunski trener, imamo trening 3 igrača cijele sezone na jednoj poziciji bez greške...
No ozljede ne možeš predvidjeti, bilo treniraca, bilo ostalih igrača u momčadi što isto zna poremetiti stanje stvari i pokrenuti masovno rotiranje igrača u postavi...
I kak Moa veli...dok ti igra najbitniji trenirac postavi 8 ili manje igrača u postavu...neće ga mjenjat bezveze...ja čak ponekad znam postaviti 7 igrača...
Primjer sa 7 igrača...
(42587099)...dobio sam 71 razlike a opet su 3 igrača odigrali po 48 minuta kak sam i postavio...trenirci su bili PF i C...obavezno spori napad, zadnje vrijeme dosta koristim niski post, ali bi dugi napad ili Patient bio najbolji, pogotovo ako se radi o igračima sklonim osobnim greškama...i obavezno m2m obrana jer zona povečava broj osobnih...
Malo mi je Moa otvorio oči...kak bi moja stručnost i iskustvo dolazilo do izražaja kad bi sve bilo jednostavno...tj. kad bi svima bilo sve jednostavno ko što je sad meni...=)))
No opet velim da trener baš ne mora bezveze izvadit igrača van sa 47 minuta tek toliko da minutu odigra netko drugi...ili stavljat playa na poziciju centra ako se centar ozlijedio na tih par minuta ili izletio zbog 6 osobnih, a krilo sjedi na klupi...e to mene stvarno ubija u pojam...bar bi mogao prisilne zamjene obavljat po nekoj logici, a ne totalno bezveze...
Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 2/20/2012 8:40:18 AM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...