Dakujem krasne za gratulacie ;-))Po mnohych rokoch postupneho zoznamovania sa, trenovania mladikov (aj pre U21), objavenia nasho dlhodobeho NT reprezentanta pre SK (Juraj Stit) som sa konecne dopracoval na vrchol extraligy ;-)) A to sposobom ktory som si ani nemyslel ze bude az takto uspesny. Celozivotnym treningom mladikov (ktori teraz maju 29-32 rokov) vyhradne na vonkajsie pozicie. Pred par sezonmi, ked sa mi podarilo postupit do extraligy som jemne vylepsil ostatne pozicie (terajsia druha lajna), pred dvomi sezonami este troska viac. Tym som si vybodoval dve plnohodnotne formacie, no bez vyraznych talentov. Zvysok uz bola iba praca s formou (minutaz medzi 48 az 75 minutami kazdy tyzden) aj za cenu pohara a stastie ;-))
Po desiatich sezonach sa s vami a extraligou lucim. Az na tuto poslednu sezonu som v kazdej predchadzajucej bol v osemfinalovych zapasach, styrikrat som sa zucastnil finale a raz, v 40tej sezone, sa mi podarilo extraligu dokonca vyhrat ;-)Nakolko som ale v zasade vobec neobmienal tim a netrenoval novych hracov, tak nastalo co muselo a so svojimi starcami (priemerny vek mojej top10 je 34rokov) odchadzam do nizsich lig. Hadam po prebudovani timu (a ak bude vola) sa o par sezon opat vratim ...