Engedelmeddel felelek a ferdítéseidre, mert ezúttal tele vagy ezzel..
Ja! A sértődésen kívül nem tudtál már mást lépni.... Gratulálhatsz nekem, hogy sakk-mattra hoztam a játszmát!
Elég lett volna egy normálisabb 1-1 védekezés grúzok ellen, mint a nyomi 2-3.
Úgy meg lett volna laza-motson is.
Pont, hogy kevesebb meccset játszottam összesítve. Tehát eleve nehezebb lett volna jobbat kihoznom (ld a 8/10= 80% vs 10/12 =83% hasonlatot)
Az tény még a hülye is látja, hogy Szingapúr, Anglia, Uruguay és Peru erősebb volt,mint Málta, Bahama és Tunézia. Ezen kár vitatkoznod. Az ellenfeleim a végeredményeket is tekintve jobbak voltak (én nem tudtam 50-60 ponttal nyerni Uruguay / Anglia ellen ellentétben, ha Málta/ Bahama lett volna az ellenfelem ott simán elvárás lett volna a +50-60 pont...)
"Melyik meccsek voltak ahol nem lehetett ts-t építeni?" Pl Szlovénia idegenben, Anglia idegenben
Ez minimum 2 ts pont elbukása a maxhoz képest csak a selejtezős részben!
Miért megyünk erősebbet szted? Azért nehogy meglepjenek minket egy mots-szal és totál esélytelennek legyünk a lazával. Egyetlen buktával ugyanis oda az aranyesély.
Szingapúr erős volt, erősebb, mint domi összes vigaszos selejtezős ellenfelei a legjobb görögöt is beleszámítva! Ők rendszeresen ott harcoltak vb-pótselejtezőkért Ázsiában, Uruguay meg Amerikában tette ugyanezt. Bahama, Málta mikor harcolt vb-pótselejtezőért? Soha!
Süsd meg a ranglistád.. SEMMIT SE számít. Lehet 62. helyen is erősebb csapattal egy ország az adott a rangjánál. Lehet, hogy 47.-ként képes megverni egy top30-ast is. Felejtsétek már el a ranglistás BAROMSÁGOT!
Az, hogy mennyire jó egy csapat a pontdifi elmondja meccs végén.
Meg lehetett verni Angliát 50 ponttal? Nem! És Bahamát? Őket dominak igen, de ha nekem jutott volna, én is meg tudtam volna oldani az 50 pontot Bahama ellen.
Semmit se tettem? Akkor nem volt még blankolás, mint ma! Tehát fixálni kellett minden embert adott posztra. Így jött ki a Nyúl-Radnai-Gedó-Ferling-Aczél kezdőötös.
Ez egy olyan névsor, mint a focista Aranycsapatunk minden jó érzésű buzzeres ember ismeri őket: Nyúl-Radnai-Gedó-Ferling-Aczél!
Sokkal nehezebbet csináltam akkor a kötött posztokkal, mint most azaz csak benevezni 12 főt és azokat bedobja a gép sokszor össze-vissza a pályára (ld centert tesz IR-nek!) Minden nehezebb,mint blankolni. Blankolni még a hülye is tud, pestiesen szólva.
Olaszok, idei lengyelek hogy jönnek ide? Az nem a vitatott tárgyév. A lengyeltől meg kikaptunk akkor (a 2. ligás lengyeltől, meg hát mi is azok voltunk, ugye... szted...)
(Franciákra mondtam, hogy semmit se fognak elérni bárhova is kerültek volna, itt is 0-5-tel zárnak meg amott is.)
Miért? Te úgy gondolkodsz hogy bukjunk el minden kulcsmeccset? Ld franciák ellenit például.
És az mire jó? Mi van, ha a némettel hármas holtversenyes szitu jön ki és netalán kiesünk 10000-es ts-sel? Igenis próbáljunk kijutni mindenáron, előbb végezni mindenáron. De az, hogy a ts az űrben legyen, mert olyan magas és közben kiesünk a csoportból.. hááátt, az finoman szólva is rossz taktika a számomra (meg többeknek is gyanítom)
És kérdem: miért kell megsértődni ha valaki segíteni akar? Azért, mert számtalan kisebb-nagyobh hibát vétettek.. soroltam tegnap. Tehát mire fel sértődik meg, aki hibázik?
Örüljön, h rendes vagyok és segíteni akarok!
folyt.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/28/2014 6:21:53 AM