טוב תקשיבו אחרי האכזבה הקשה הערב מול איטליה, מי שמכם ער, ומי שמתעורר, אני נורא נורא ממליץ על גמר קלאסי ביו.אס אופן בטניס רוג'ר פדרר נגד נובאק דג'וקוביץ'. ברגע זה בערוץ יורוספורט 51 סוף מערכה שנייה דג'וקו מוביל 1-0 במערכות 5-5 במערכה השנייה. הרגע היה המשחקון הארוך ביותר במשחק בינתיים כשלפדרר היו שתי נקודות מערכה שפספס.
למי שחי בפלנטה אחרת ולא מכיר את השניים אז דעו שפדרר כרגע מחזיק בשיא הזכיות בגראנד סלאמים שאלו ארבעת הטורנירים החשובים של השנה - רולאן גארוס, ווימבלדון, והאופנים של אוסטרליה וארצות הברית. הוא בעיני רבים שחקן הטניס הגדול ביותר שאי פעם היה. והוא כרגע בן 34 שכפי שכולם יודעים הרבה אחרי שיאו הפיזי. הוא במקום השני בדירוג העולמי וראשון כמובן דג'וקוביץ', בן ה-28, שבשנתיים האחרונות ממה שאני זוכר לא מפסיק לנצח את פדרר.
לאחרונה פדרר שינה את המשחק שלו בזכות מאמן חדש אדברג והוא עולה הרבה יותר לרשת ועושה דברים מסוכנים במטרה לעשות יותר ווינרים ולדעתי לסיים משחקים יותר מהר כדי לא להיות מותש פיזית.
דג'וקוביץ' לעומתו מעבר ליכולות הטניס המרהיבות שלו ידוע בתור שחקן קר רוח שלא מרגיש את הלחץ מסביבו.
אני כמובן מת מת מת שפדרר יינצח אבל מה שכיף בטניס זה המשחק עצמו. תצוגת ענק של ספורט, אתלטיקה, קואורדינציה והמון משחקי לוחמה פסיכולוגית.
Last edited by GM-Arbelon at 9/13/2015 9:11:13 PM