BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264933.435 in reply to 264933.434
Date: 3/23/2016 11:59:28 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
In general nu vorbesc despre rezultatele mele, fie bune fie rele, dar de data asta fac o exceptie.

Am reusit sa castig cu locul 3 in lume, la el acasa, cu forme clar peste ale mele, si cu toti jucatorii apti, eu avand accidentare pe cel mai bun jucatori de interior, plus ca mi-am mai creat inca un dezavantaj ghicind gresit.

Cuvintele nu pot descrie bucuria de acum avand in vedere toate dezavantajele enumerate mai sus. Toate ghicelile impotriva mea se pare ca au fost benefice in B3. Practic a fost cel mai greu meci si am reusit sa-l castig, la limita ce e drept, dar o victorie e o victorie.

In continuare am probleme la libere, dar sper ca pana la finalul sezonului sa remediez aceasta problema.

This Post:
00
264933.437 in reply to 264933.435
Date: 3/24/2016 5:49:55 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Un rezultat foarte bun. Bravo !

This Post:
33
264933.438 in reply to 264933.435
Date: 3/24/2016 10:14:02 AM
Overall Posts Rated:
807807
Felicitari! Ai sansa sa termini neinvins pana la meciurile eliminatorii. Pot sa dau si eu pronosticuri cu simt patriotic. :D
Apropo, daca ajungi in finala, anunta-ma daca o trantesti. ;)
Bafta!

This Post:
11
264933.439 in reply to 264933.438
Date: 4/1/2016 12:33:02 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Am trecut si de jumatatea campionatului, sezonul 34, si eu vad lucrurile ca evolueaza in felul urmator.

In conferinta rosie

Disputa dintre mine si jibou continua pentru locul 1. Cred ca in cele din urma meciul direct si meciul cu Nankatsu (care ne-a batut pe amandoi) va hotara locul 1.
Locul 3 se disputa in 3, Reghin, Nankatsu si Boston. Boston dupa o achizitie devine o echipa solida care are sanse sa bata pe oricine. O alta mentiune e ca daca Nankatsu nu isi concentra toate eforturile pe cupa, locul 1 s-ar fi disputat in 3. Sigur ar fi putut avea cel putin 3 victorii in plus daca nu cumva ar fi fost neinvins.
Brigada dupa multe sezoane isi ia o extrema decenta, dar are prea multe infrangeri ca sa poata urca mai sus de locul 6.
Indiana vinde, totusi nu cred ca pierde locul 7, dar va retrograda, doar daca nu se intalneste cu medias.
Atomics ramane pe 8.

Conferinta albastra.

Constanta Quasars locul 1 cu mentiunea ca a jucat doar cu Nankatsu care datorita cupei i-a dat meciul. Mai are de jucat meciuri grele cu primii 3 de la noi.
Danube locul 2, a castigat 3 din 4 confruntari grele de la noi, parerea mea ca va urca pe locul 1, si nu va fi usor de batut. Va mai acumula maxim 2 infrangeri dupa parerea mea. Se vede experienta unui fost campion RBBA, chiar daca a fost mai de mult.
Locul 3 Defenders, care la fel ca si Nankatsu a tras tare pentru cupa. Finala cupei intre ei se joaca. Formele de saptamana aceasta va decide cine castiga.
Locul 4 Carbo. Sunt total dezorientat. Are o echipa solida si ocupa doar locul 4. Poate in retur demonstreaza constrariul si urca pe 3.
Medias va cadea pe 6 sau pe 7, si va retrograda. A facut o manevra foarte inteligenta sa isi restructureze echipa in sezonul acesta in care preturile au explodat. In cateva sezoane vor reveni la normal. Daca tine de bani aceste sezoane, va avea un avantaj financiar imens.
Resita s-a intarit cu 2 jucatori si a devenit o echipa greu de batut. Ramane de vazut cum va aborda managerul meciurile. Oricum a inceput curajos, doar ca a avut si ghinion cu accidentarile. Sezonul urmator il vad in PO.
Zalau ramane pe locuri de retrogradare. Greu de crezut ca va gasi ceva convenabil in sezonul acesta fara sa scoata bani seriosi, dar oricum nu mi-as dori ca fiu pe loc retrogradabil in acest sezon, decat daca joc cu medias.
Locul 8 Ares care s-a concentrat pe cupa. A ajuns in semifinale, cu ceva sanse, totusi nu cred ca Nankatsu, va da cu piciorul la tot ce a sacrificat pana acum, sa nu incerce sa ia cupa.

Finala de cupa o vad intre Defenders si Nankatsu, doi manageri vechi cu experienta, doua vulpi batrane, care se cunosc de mult timp din confruntari directe. Va fi poate unul dintre cele mai interesante meciuri din punctul meu de vedere. Sansele cred ca vor fi egale. Nu cred ca Jibou a dat lejer in cupa, deci Nankatsu a pierdut entuziasm, altfel as fi mizat pe el, fiind a 3-a sau a 4-a echipa ca valoare in RBBA in acest moment.

This Post:
11
264933.440 in reply to 264933.439
Date: 4/2/2016 5:35:11 AM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
ca sa nu mai scriu inca o data, in principiu sunt de acord cu ce ai scris tu... eu am facut o greseala mare, de-aia sunt unde sunt in clasament, iar de la greseala aia a plecat totul... din pacate nu aveam cum sa anticipez urmarile, nu intru in detalii... dar sper s-o pot remedia macar pe jumate. cred ca voi iesi pe 3-4 pana la final, iar Danube la noi cred ca va iesi pe 1. Quasars 2. iar la voi greu de ghicit primele doua locuri, insa jokeru cred ca va prinde cu siguranta PO-ul sezonul asta, n-a jucat rau.

This Post:
00
264933.442 in reply to 264933.441
Date: 4/3/2016 2:49:04 AM
Overall Posts Rated:
345345
La mine, problema majora era ca eram descoperit pe o pozitie de pivot si restul echipelor abuzau de asta. Acum mai am nevoie doar sa slefuiesc pe cei de exterior si sunt ok. Cu putin noroc, se va intampla in acest sezon. Mai e mult pana departe, insa intentia mea este sa atac playoff-ul, si sa imi fac simtita prezenta acolo. Cu toate ca IWS si Jibou au doua echipe care sunt mult peste ce am eu. Ramane de vazut.

Pana acum de doua ori am trecut prin RBBA si am fost trimis inapoi in II dupa un sezon. Asa ca ma bucur doar sa am o conjunctura favorabila pentru a ramane.

Vad ca e un moment bun sa fii in conferinta albastra ultimele 3 locuri se gandesc la reconstructie(din ce vad) deci nu sunt sanse de retrogradare pentru altii.

This Post:
00
264933.443 in reply to 264933.442
Date: 4/20/2016 1:24:07 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Se pare ca asta nu e sezonul meu. Am fost decimat de accidentari tot sezonul, si ca sa fie bomboana pe coliva, cel putin 2 exact inainte de meciuri importante.
Cele doua accidentari de saptamana aceasta mi-au adus eliminarea din B3, meciul fiind unul disputat cu locul 2 in lume (cu un minut inainte de final scorul era egal). Cred totusi ca daca aveam o singura accidentare as fi trecut mai departe.
O infrangere greu de digerat.
Am si eu o intrebare, ce medic aveti voi de evitati accidentarile? Eu am unul destul de mare si se pare ca nu ajuta.

This Post:
00
264933.444 in reply to 264933.443
Date: 4/20/2016 3:11:07 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Pacat...

Eu am competent. Poate conteaza si rezistenta, varsta ?

Advertisement