BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X

Καφενείο η Ωραία Αίγα X (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
241958.437 in reply to 241958.435
Date: 9/17/2013 5:51:32 PM
Overall Posts Rated:
9696
Για 45 λεπτά πρέπει να υπέφερες άσχημα για να ξεσπάς έτσι, φιλαράκο. Δεν πειράζει, θα δεις μερικά σεντόνια να κουνιούνται ακόμα και μετά θα ηρεμήσεις. Μέχρι τότε υπομονή και περαστικά.

χαχα οντως ειχε πολυ γελιο η σιωπη που επικρατουσε απο ολους στο 1ο ημιχρονο...!! Και απο το 70' κι επειτα, χαμος τα ποστ στο ιντερνετ..!! ξεσπασμα πραγματικο!!χαχαχα!!

This Post:
00
241958.438 in reply to 241958.433
Date: 9/17/2013 6:14:08 PM
Overall Posts Rated:
2525
Ενταξει,εγω προσωπικα ειμαι ΠΑΟΚ,αλλα τηρουμενων των αναλογιων δεν υπηρχε Παρι στο πρωτο ημιχρονο..Ε στο 2ο επεσε ο Ολυμπιακος και πληρωσε τα τρυπια σεντερ μπακ του σε 3 καρμπον φασεις και ενα πεναλτι απειριας που δε μπηκε.

This Post:
00
241958.439 in reply to 241958.435
Date: 9/18/2013 3:03:01 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Δεν σας αρέσει η αλήθεια. Ξεφτιλίζετε μια ολόκληρη χώρα εδώ και 17 χρόνια ανελλιπώς και μου λές να ηρεμήσω; Ήρεμος είμαι εσένα βλέπω να αγχώνεσαι. Δεν με ενδιαφέρει σαν φίλαθλο τί έγινε στα 45' λεπτά, με ενδιαφέρει τί έγραψε η ιστορία και αυτή έγραψε 1-4. Κανείς δεν θα θυμάται μετά από λίγα χρόνια ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να έπαιξε καλά στο α' ημιχ. κάποιου αγώνα της σεζόν 2013-14 στο Τ.Λ. Ξυπνάτε επιτέλους και δείτε την ουσία. Και αυτή είναι ότι ομάδα δεν υπάρχει. Να βαπτίσουμε ομάδα Τ.Λ. μια ομάδα με Μπόνγκ, Γιακαμπαρέ και ένα σωρό άχρηστους που χρυσοπλήρωσε (ή λέει ότι χρυσοπλήρωσε) ο Μαρινάκης; Πάρτε και ένα αποτέλεσμα της προκοπής να σας πούμε μπράβο. Όταν νικάγατε την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ, στο Καραϊσκάκη, τη Λα Κορούνια και άλλες ομάδες τότε σας λέγαμε "μπράβο". Αλλά ξέχασα. Εσάς η νοοτροπία σας είναι να σας χαϊδεύουμε μόνο όταν -σπανίως- έχετε ένα αποτέλεσμα της προκοπής. Όταν τα τρώτε, γινόμαστε οι κακοί, οι ανθέλληνες και οι αντιολυμπιακοί.
Υ.Γ. Θα ήθελα να μου πεις και την ηλικία σου για να ξέρω αν μιλάω με τον αδελφό μου ηλικιακά, οπότε πράγματι έχει βάση μια συζήτηση σε αυτό το επίπεδο ή με έναν 15χρονο που δεν πρόλαβε ακόμα να κατανοήσει τον τρόπο που λειτουργεί το παρασκήνιο στην Ελλάδα.

Δημήτρης 35 ετών, φίλαθλος και όχι οπαδός.

Καλή σου μέρα

Last edited by epanastatis79 at 9/18/2013 3:09:11 AM

This Post:
00
241958.440 in reply to 241958.438
Date: 9/18/2013 3:19:55 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Θα σου πώ την άποψή μου. Χωρίς άμυνα στο Τ.Λ. είσαι τελειωμένος. Δεν σου είπα να παίξεις με 5 ή 6 αμυντικούς, αλλά να έχεις καλούς αμυντικούς και όχι Σιόβες που είναι άμπαλοι και φυσικά να έχεις βαρβάτα αμυντικά χαφ που να κόβουν, να ράβουν και να ξέρουν να δίνουν και μια πάσα. Αυτή τη στιγμή πλήν του Κατσουράνη που είναι πια 35 δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο αμυντικό χαφ που να κάνει όλες τις δουλειές αυτές ταυτόχρονα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι υπολοιποι ή καλοί ανασταλτικά είναι, ή τρύπιοι ανασταλτικά με καλή μπαλιά ή τίποτα από αυτά. Όσοι πρόλαβαν να δουν αμυντικό χαφ τύπου Γκουαρντιόλα καταλαβαίνουν τί εννοώ. Διότι ο τύπος εκτός από καταπληκτικός προπονητής υπήρξε και καταπληκτικός παίκτης. Ο ορισμός του αμυντικού χαφ.

This Post:
11
241958.441 in reply to 241958.439
Date: 9/18/2013 4:57:44 AM
Overall Posts Rated:
419419
Έλα βρε φιλαράκι που περιμένεις ότι θα κάτσω να κάνω κουβέντα με έναν άνθρωπο που ξεχειλίζει από απωθημένα, μιζέρια και εμπάθεια.
Αν είσαι φίλαθλος και σε ενδιαφέρει το ελληνικό στοιχείο, μπορείς να βλέπεις την Ελλάδα να γονατίζει το Λιχτενστάιν και την Λετονία με 1-0 και να γουστάρεις. Για τον Ολυμπιακό και τα 17 χρόνια τραυμάτων που έχει προσφέρει σε σένα και σε όσους σκέφτονται όπως εσύ, δεν μπορώ να κάνω κάτι, μπορείς όμως να απευθυνθείς εδώ: http://www.xo.gr/dir-az/Ps/Psychologoi/Athina/. Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός παίζει για την πάρτη του και για μας, δεν έχει ανάγκη τα "μπράβο" άλλων.

Τα φιλιά μου

This Post:
00
241958.442 in reply to 241958.441
Date: 9/18/2013 5:13:49 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Ξέχασα, εσύ σαν Ολυμπιακός είσαι ανώτερος και δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση με τον καθέναν. Ούτε όνομα, ούτε ηλικία λές. Όσο για την Εθνική δεν μου αρέσει όπως παίζει, άλλο αν την παρακολουθώ. Το αν έχω μιζέρια, εμπάθεια και απωθημένα θα το αφήσω στην κρίση κάποιου σοβαρού συνομιλητή, που λέει και το όνομά του, χωρίς να φοβάται να εκτεθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω απλά, γιατί κάποιος που κάνει σκληρή, αλλά αληθινή κριτική είναι κακός, εμπαθής και μίζερος. Η κλασική δικαιολογία όλων των πικραμένων που βλέπουν την ομάδα τους να τρώει σφαλιάρες συνεχώς. Όταν κερδίζετε την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό, τα παραρτήματά σας δηλαδή, είστε ευτυχισμένοι, διότι μόνο εκεί φτάνει η αξία σας. Στην Ευρώπη έχετε καταντήσει περίγελος. Τελεία και παύλα. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί το αμφισβητείς. Πιθανότατα έφταιγε -για άλλη μια φορά στην Ευρώπη, γνώριμη δικαιολογία- η διαιτησία. Αν δεν σου αρέσει να ακούς κριτική, μπορείς να παίξεις Playstation για να κάνεις τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης, διότι στην πραγματική ζωή δεν θα τον δείς ούτε στους 8 σύντομα, όπως πάει. Η αλήθεια πονάει, το ξέρω. Αν κερδίσεις μια σοβαρή ομάδα, ο 1ος που θα βγει και θα πεί ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, θα είμαι εγώ. Μπορούν να στο βεβαιώσουν όσοι με ξέρουν και εδώ μέσα. Συνεπώς, δεν είμαι ούτε κομπλεξικός, ούτε μίζερος -μήπως εσύ είσαι που βλέπεις την ομάδα σου να πατώνει συνεχώς ενώ σε παραμυθιάζουν συνεχώς στην αρχή της χρονιάς με τα παλτά που παίρνεις-, ούτε εμπαθής, αλλά σκληρός στην κριτική μου. Η 1η ομάδα της Ελλάδας πρέπει να υφίσταται σκληρή κριτική και όχι να χαϊδεύεται, διότι απλά δεν πρόκειται να βελτιωθεί και απλά θα παίρνει το πρωτάθλημα με τις αδύναμες ομάδες που υπάρχουν και καταρρέουν κάθε χρόνο, διότι δεν έχουν έσοδα. Αν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, τότε πάω πάσο. Θα σου επιστρέψω πάντως τους βαρείς χαρακτηρισμούς και θα σου υπενθυμίσω ότι εγώ δεν σε πρόσβαλα τουλάχιστον με τον τρόπο που το έκανες εσύ. Καλή συνέχεια.

This Post:
00
241958.443 in reply to 241958.433
Date: 9/18/2013 5:27:56 AM
Overall Posts Rated:
9696
... ο οποίος αντί να επενδύσει σε ελληνικά ταλέντα φέρνει ό,τι άχρηστους κυκλοφορούν βαπτίζοντάς τους παικταράδες μόνο και μόνο για να κοιμίσει τον κόσμο του, ο οποίος περιμένει (και θα περιμένει για χρόνια) μια πορεία της προκοπής. Μπόνγκ, Ντίνγκ, Γιαταμπαρέ (ή Γιακαμπαρέ;) και ένα σωρό άλλους. Και διώχνεις Φετφατζίδη, Ζαραδούκα, δανεικό το Βλαχοδήμο και τον Κολοβό, εγκληματικές τακτικές μιας ανύπαρκτης διοίκησης, που δεν έχει καν τη στοιχειώδη λογική να προστετεύσει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Δεν σου είπα να παίξεις με 5 ή 6 αμυντικούς, αλλά να έχεις καλούς αμυντικούς και όχι Σιόβες που είναι άμπαλοι και φυσικά να έχεις βαρβάτα αμυντικά χαφ που να κόβουν, να ράβουν και να ξέρουν να δίνουν και μια πάσα.

Η αληθεια ειναι οτι ο βραζιλιανος Καρλος Λουις Σιοβας αλλα και ο Χοσε Ματιας Σαμαρης δεν πηγαν καλα χθες, αλλα οπως ειπες φταιει η ανυπαρκτη διοικηση που φερνει τετοιους ξενους κι οχι ελληνοπουλα.. :p

Αλλα αν ησουν και πριν το ματς τοσο μαγκας οσο εδειξες πως εισαι μετα το τελος του ματς (:p), θα επαιρνες και κανα φραγκο απο το στοιχημα, οπως εγινε με πααααρα πολυ κοσμο που πονταρε Παρι... ;)
Kαι ηρεμησε λιγο...!Πραγματα αναμενομενα ειδες χθες..Ελληνικη ομαδα ανετοιμη 1η αγωνιστικη CHL που εχασε απο μια τελειωμενη 3αδα Λαβετσι-Ιμπρα-Καβανι... :p Θα στρωσει η ομαδα ρε φιλε που θα παει...!! Εχει και προπονηταρα στον παγκο αλλωστε..!! :p

From: fd97
This Post:
00
241958.444 in reply to 241958.443
Date: 9/18/2013 5:39:24 AM
Overall Posts Rated:
6262
2 πραγματακια να πω και εγω.Ερχονται ασχημα χρονια και γι αυτο και μονο βρειτε τα, γιατι προβλεπεται εμφυλιος πολεμος(!)
Απο που να αρχισω, ομαδες, θρησκειες, πολιτικα και τοσα ακομα...Δυστυχως δεν θα τον αποφυγουμε αν δεν αλλαξουμε ΟΛΟΙ.
Να μπω στο θεμα που εχετε αναπτυξει.Συμφωνος με τον Δημητρη στο οτι δεν προχωραει ποτε ο Ολυμπιακος, πραγμα απαραδεκτο.Συμφωνος και με τους παιχτες, χτες δεν ηξερα παρα μονο 3-4.(δεν ειμαι Ολυμπιακος).Ξερω περισσοτερους παιχτες της ομαδας μου, ΑΕΚ που ειναι λογικο να εχει αλλαξει τα παντα σε ολες τις θεσεις, αλλα χαιρομαι που ειναι Ελληνες.Βλεπεις Ντομινγκεζ, Βαις, Ρομπερτο, Σαβιολα, Μπογκ, Ντιακαμπαρε πως τον λενε, το σιχαθηκα καποια στιγμη, ενω επαιζαν ωραια μπαλα στο πρωτο ημιχρονο.Σαν την Εθνικη Γερμανιας ηταν.
αλλά να έχεις καλούς αμυντικούς και όχι Σιόβες που είναι άμπαλοι και φυσικά να έχεις βαρβάτα αμυντικά χαφ που να κόβουν, να ράβουν και να ξέρουν να δίνουν και μια πάσα.
Διαφωνω εδω φιλε Δημητρη.Aς παιξει ο Σιοβας, ο Σαμαρης, Ζαραδουκας, Τατος και ο,τι αλλο εχει κι ας φαει 5.(Οχι οτι τωρα δεν τα τρωει)
Ο Ολυμπιακος εδω και πολλα χρονια εχει ενα κοινο με την Ρεαλ Μαδριτης, οτι βλεπει το παιρνει επειδη επαιξε καλα 5 ματς, μαζευει 20 παιχτες και δεν εχει τι να τους κανει.Μεχρι να καταληξει καπου, εχει χαθει η μπαλα.Λεφτα εχει, οχι ομως μυαλο.Το ιδιο και για την Ρεαλ, απλα σε υψηλοτερο επιπεδο.

Χτες μου αρεσε πολυ στο πρωτο ημιχρονο ο Ολυμπιακος, χαρηκα για την μπαλα που επαιζε.Μετα ομως χαλια.Θελω να κερδιζουν ολες οι ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη.Ειναι θεμα που εχει να κανει με τον ανταγωνισμο σε σχεση με τις αλλες χωρες.Δηλαδη τι η Γαλλια μπορει να εχει καλυτερο ποδοσφαιρο απο εμας;(Παραδειγμα εφερα)

Εκτος ολων αυτων, επιμενω οτι ο εμφυλιος ερχεται ολο και πιο κοντα.Ξυπνατε!

This Post:
00
241958.445 in reply to 241958.443
Date: 9/18/2013 5:43:10 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Μου λές τώρα για 2 παίκτες που έπαιξαν χθές και μάλιστα με ειρωνεία; Έλεος δηλαδή. Μπορείς να μου πεις γιατί τόσο καιρό ο Ολυμπιακός δεν προστάτευσε τον παικταρά που λέγεται Φετφατζίδης; Το ταλέντο που ονομάζεται Βλαχοδήμος; Τον Κολοβό που έμεινε ακόμα δανεικός στον Πανιώνιο ενώ έβγαλε μάτια με την μικρή Εθνική; Τον Ζαραδούκα, ο οποίος έκανε εκπληκτικές χρονιές με το Βόλο; Και ένα σωρό άλλους που τώρα δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω, διότι όλοι οι "αντικειμενικοί" Ολυμπιακοί θα με φάτε. Βλέπεις το έχουμε κάνει θέμα να βάζουμε πού και πού κανέναν έλληνα παίκτη (Σάμαρης) να παίζει κιόλας. Παίξτε με τον Μπονγκ και τον Εντιγκά και τον καταπληκτικό Μεντζανί. Δεν μπορούσατε να χτυπήσετε Σηφάκη, πήρατε τον Ρομπέρτο. Σπουδαία κίνηση :). Θα τον πληρώσετε τρεις φορές περισσότερα λεφτά και τελικά θα αποδειχθεί και μάπα το καρπούζι. Ευτυχώς που έχετε έναν Παπαδόπουλο, Μήτρογλου, Μανωλά (όταν παίζει φυσικά) και έναν Μανιάτη, μπας και δει καμιά άσπρη μέρα η Εθνική. Ιδίως αυτός ο Μασάντο είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, απορώ πώς δεν τον πήρε η Ρεάλ στη θέση του Οζίλ. Αν ο πρωταθλητής Ελλάδος που έχει τα φράγκα να πάρει τους καλούς Έλληνες, παίρνει τους Γιακαμπαρέ, τους Μασάντους, τους Μεντζανί και τους Μπόνγκ, τότε ποτέ δεν πρόκειται να δει προκοπή ούτε αυτός, ούτε το ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν κάποιος δεν είναι Έλληνας, δεν κατανοεί τον ελληνικό τρόπο σκέψης ακόμα και στο ποδόσφαιρο. Στοίχημα δεν παίζω πια φίλε μου, το έχω βαρεθεί αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζα τον Ολυμπιακό διπλό, για Χ το έβλεπα. 1-1 συγκεκριμένα γιαυτό και έπεσα από τα σύννεφα. Αν από αυτό κρίνεις ότι είμαι εμπαθής, τότε τί να πώ;

Υ.Γ. Αναμενόμενο αφού ήταν γιατί οι εφημερίδες έβγαιναν και έλεγαν θα κερδίσουμε, θα τους σκίσουμε κτλ; Μετά με λέτε εμπαθή, επειδή σας κάνω καζούρα. Μα οι ίδιες σας οι εφημερίδες έλεγαν ότι θα κερδίσετε.
Υ.Γ. Προπονητάρα ο Μίτσελ; Δεν θα το σχολιάσω αυτό, μάλλον κάνεις πλάκα :).
Υ.Γ. Όσο για το ανέτοιμη που είπες. Σου θυμίζω ότι και η Παρί πάνω κάτω στην ίδια αγωνιστική είναι στο πρωτάθλημά της.

Χαιρετώ

This Post:
00
241958.447 in reply to 241958.444
Date: 9/18/2013 5:47:22 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Διαφωνω εδω φιλε Δημητρη.Aς παιξει ο Σιοβας, ο Σαμαρης, Ζαραδουκας, Τατος και ο,τι αλλο εχει κι ας φαει 5.(Οχι οτι τωρα δεν τα τρωει)

Αυτό ακριβώς λέω στην παραπάνω απάντηση :).

Για εμφύλιο μας πάνε για προφανείς λόγους, φίλε Φώτη, αλλά ειλικρινά δεν δίνω μια για τις κωλοομάδες. Αν είμαστε τόσο ζώα να πλακωνόμαστε ακόμα για τις ομάδες, τότε καταλαβαίνεις τί άτομα ψηφίζουν σε αυτή τη χώρα. Όταν δεν μπορείς να κάνεις κριτική, διότι θα πέσουν 10 άτομα να σε φάνε, μπορείς να καταλάβεις πού βρισκόμαστε. Ας διαλυθούν όλες να ησυχάσουμε, έτσι και αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα. Μόνο φαγωμάρα άνευ λόγου και αιτίας.

Last edited by epanastatis79 at 9/18/2013 5:59:24 AM

Advertisement