Ezt már tényleg nem hiszem el ... Azt mondtam, h egy jobb U21 válogatott megfelel l egy erősebb 2. ligás klubnak erőben. Nem azt, amit ferdítesz...
Mondtam azt, is, hogy 16 szezonnyi u21 nevelés UTÁN saját magamnak edzenék kicsit.
Miért nem lehet??? Senki se kényszeríthet, hogy 25 szezon át edzek az u21-nek vagy rajtam kívül ezt tegye más is. Te miért nem edztél eddig mind a 25 szezonon át az u21-nek? Egyáltalán elérted a 4 ciklust (16 szezon), amit én elértem eddig u21 edzésben?
Én egy "normális" embert kértem. Mert azért is fikáztál hogy "csak" nyomorék húzóembereket edztem eddig... Ja, mert Verebes, Farkas húzóemberek, mi? Hát basszus, adjatok egy mvp-t/ legendát a lehető legjobb skillel, akinek kieg edzés kellett volna 3/4 évben.
Nem kaptam ilyen ajánlatot. De még olcsójánost se tudtatok garantálni, h kieges edzésekkel odaér az u21-re. Akkor mire fel edzzek? Se játékost nem tudtatok mutatni, se nem passzolt a edzésterveimbe, ha túl sok főskill kéne neki. Miért edzek így, pusztán habókra?
Csak a hibákat említem fel! Soroljam ismét? Ha van rá igény megismétlem nagyon szívesen.
Ja! És nem sértettem semmilyen szabályzatot, így a busidót sem (nem vagyok visszatérő kamikaze)
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/28/2014 6:36:24 AM