Ti si menadžer. Ti biraš igrače, ti ih treniraš, ti im kažeš kako će da igraju.Želiš veću arenu? Sagradi je. Želiš da draftuješ suprezvezdu? Sve je u skautingu. Odluči se i počni sa radom!Ovo je sa naslovne strane... Usput sam video ovaj SPACE...
na pochetnoj stranici, vesti, stoji kao naslov druge vesti po redu "Welcome to Season 13! (cont.)"
onlajn simuacija na strani za logovanje...(:
vi la-jevi ste svakog dana sve brojniji.... u chemu je tajna vasheg razmnozavanja?
vi la-jevi ste svakog dana sve brojniji.... u chemu je tajna vasheg razmnozavanja?U evoluciji, šinko! ;) Survival of the fittest! ;) Mada bih Darvina u tome delimično osporio, ali ne ide, nije čovek sa nama.Nema nas mnogo, dugo su bili Popaj i Mix, ali pošto je ovaj potonji prevodio samo kada cirkne, onda su ga ražalovali! ;) Zatim sam na svet došao ja, a da Popaju i meni ne bude dosadno, napraviše nam najmlađe čedo, koga mazimo i pazimo i od milja ga zovemo Dumba! ;))
Nznm gde ovo da napisem, ali svakako je korak napred ovo za pregled igraca, vise nije rasporedjeno po broju dresa, vec po najboljoj poziciji. To me je uvek iritiralo, sad je extra!