Peab ka tõdema, et draft ei üllatanud, kui siis pigem negatiivse poole pealt. Selle investeeringu pealt, mis ma hooaja jooksul panustasin võinuks kasvõi ühe korraliku potiga mehe saada, kuid ei. Buzzerbeater ei õnnista mind drafitga viimastel hooaegadel:) Praegsue seisuga on parim pot. täht, aga tolle skillid on nii kehvad kui olla annavad tema positsiooni jaoks. See selleks, eks see draft ole paras õnn. Mõtlesin, et võiks oma hooaja eesmärgid ka välja käia siia, et kes millele panustab ja mis on eesmärgid. Nagu olen arusaanud kavatsevad mõned siin vahehooaja võtta, nagu nt: Nisanäpud. Enda põhieesmärk on treening ja veelkord treening, meeskonnas on eelmisel hooajal ostetud noor poolakas hea poti ja heade skillidega, kellest katsun korraliku mängumehe teha, samuti loodan arengut näha oma põhi MJ. Kuna ka treener on korralik, siis loodan, et kõik sujub see hooaeg paremini ja minu põhi treenitavad ei saaks enam 2 nädala pikkuseid vigastusi, nagu eelmisel hooajal:)Teine suur eesmärk on muidugi liigasse püsimajäämine, ehkki pole veel kõigi uute tulijatega tutvunud, loodan ma, et 5.-7. koht alagrupis tuleks ära- kõik mis on üle selle, on meeskonna eneseületus. Kui karikaloos halastab ja publikut ka on ning majandusseis paraneb, kavatsen poole hooja pealt veidike ka meeskonda tugevdada ühe ääremängijaga, kuid põhituumik jääb samaks. Ehk siis, eesmärk treenida ja veelkord treenida ning selle juures jääda liigasse püsima. Edu kõigile!