Było głosować prawidłowo, wtedy Twoja ciekawość byłaby zaspokojona.
Nudny to jest Twój post, nic nie wnosi i nie pomaga kadrom, a zawiera szereg nieprawdziwych insynuacji i prowadzi tylko do flejmu.
Mam się prosić czy mogę pomóc? A potem może jeszcze podziękować, że łaskawie raczył skorzystać z pomocy?
Nie znam planów selecao, czy w ogóle planuje coś z kadrą robić, czy też może wali mu wszystko i woli zniknąć na 2 miesiące. Jednak dałem mu listę i mówię mu co może zrobić pożytecznego. Daję możliwość resocjalizacji i rehabilitacji przez pracę, żeby mógl się wykazać i żeby dało się coś uratować z tej kadencji. Mimo że ostatnim razem jak mu dałem listę draftu, to pisał inwektywy w moim kierunku. A ja złego słowa nie powiedziałem, a parę grzeszków chociażby z ostatnich kilku tygodni by się znalazło.
Większość selekcjonerów nie narzekało na moc tylko starało się przybliżyć do jasnej strony.
Na marginesie dodam, że to działa mniej więcej tak, że im więcej postów zobaczę, że komuś nie podoba się tematyka mieczy świetlnych, midichlorianów i całego tego gwiezdnego klimatu, to tym częściej będę o tym pisał. To bardzo proste. Tak więc to też od Ciebie zalezy jak często będziesz te nudne rzeczy czytał i się irytowal.