BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47074.438 in reply to 47074.435
Date: 11/19/2009 7:42:51 AM
Overall Posts Rated:
13811381
.... neki poput malog Kulonje su upali odma u depru

:D A vidiš, nisam ni skužio do sada da se njegova ozljeda vremenski poklopila sa tvojom izjavom, znači bit će da je to bio slučaj samoozlijeđivanja potaknut iz tvog smjera

@ Jukic: Stvarno mislim da već malo pretjeruješ sa neutemeljenim optužbama; po mojem mišljenju i vjerujem zajednice u velikom postotku, obojica izbornika su opravdala povjerenje u daleko većoj mjeri nego što se to, kroz prizmu igračkog kadra, od njih uopće moglo očekivati. Naime obojica su ostvarili izvanredan rezultat na kvalifikacijama za svjetsko, choda je otprilike ostao gdje je i bio u poertku, što samo po sebi, gledano kroz konkurenciju, je uspjeh, a Kvarc je poboljšao poredak mlade repke za 10-tak mjesta, a da ti ne pričam koliko već Kvarc ima u dosjeu prijava zato jer "gnjavi" vlasnike reprezentativaca i potencijalaca. Tako da bi ipak bilo dobro da malo posložiš kockice prije nego kreneš u "križarski pohod"
A opet, s druge strane, moram i pohvaliti tvoj naum, jer je bar, trenutačno, forumu vratio malo života

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
47074.439 in reply to 47074.438
Date: 11/19/2009 7:53:51 AM
Overall Posts Rated:
155155
kad deda Kasie kaze svoje, to je onda to... dalje nema :D

This Post:
00
47074.440 in reply to 47074.428
Date: 11/19/2009 8:47:14 AM
Overall Posts Rated:
3131
Glavni bi skaut mogao biti i zadužen za postavljanje kriterija (uz moju suradnju) te raspored skautova po ligama.

Pa ja sam više mislio da to bude netko tko će u potpunosti voditi brigu o trenigu i skautingu,a da se ti možeš okrenuti u potpunosti repki.I on bi naravno odgovarao samo tebi.

. Što se tiče tvoga prijedloga za glavnog skauta, prepuštam to skautima da se sami dogovore pa neka se demokratskim putem odredi hoće li biti glavnog skauta i ko će on biti.

Eh da molio bi ostale skautove da se izjasne žele li da bude tog "glavnog" skauta.

Last edited by mile_cef(NT scout) at 11/19/2009 8:52:46 AM

From: Kivan

This Post:
00
47074.441 in reply to 47074.440
Date: 11/19/2009 10:02:38 AM
Overall Posts Rated:
3838
kakav ti je molim te kriterij uspjesnosti repke ranking na svijetu?

eto u nogometu je Hrvatska 8, pa ne ide na svjetsko... francuska je 9 a rupa od momcadi je, a ameri su kao 11ta najbolja momcad na svijetu... to je smijesno...

imamo bolji omjer i mlada i stara repka od mnogo momcadi koje su ispred nas ali su na drugim kontinentima i imaju pre lagan posao za proc dalje. da ne govorimo opet o farmama igraca... jedni filipini imaju duplo vise od nas korisnika...

This Post:
00
47074.442 in reply to 47074.441
Date: 11/19/2009 10:43:11 AM
Overall Posts Rated:
22452245
ajmo onda i mi osnovati farme i trenirati tamo igrače za repku svako neka osnuje bar još jedan tim i tamo neka tnira igrače za repku,znam da je to protiv pravila ali kad već to svi rade zakaj ne bi i mi

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
47074.443 in reply to 47074.442
Date: 11/19/2009 1:53:48 PM
Overall Posts Rated:
3838
jer nas GM cita forume i nesmije to znat))

ma neda mi se to... jedva se sa jednom momcadi snalazim... i nije fora... nije gust... to je cheatanje i samim time not fun...

From: treant
This Post:
00
47074.444 in reply to 47074.443
Date: 11/19/2009 2:44:16 PM
Overall Posts Rated:
782782
Ne mogu vjerovat, nema me dva dana na buzzeru i imam što vidit, konačno neke rasprave, polemike... Konačno!!

E sad da nisam umoran od puta još bi i ja nešto konstruktivno i pametno napisao, tako da ću samo konstatirati da se uglavnom slažem s tezama koje su iznjeli choda i GM. Nisam za neutemeljene optužbe, za razmjenu mišljenja sam uvijek i to je nešto što nam treba, logično da ima razilaženja u mišljenju ali neke primjedbe Jukicu su ti stvarno neutemeljene.
Oba izbornika po mom mišljenju rade odličan posao i treba im dati maksimalnu podršku, skautovi isto tako (neću sada nabrajati sve pozitivno što je choda opisao o njihovom radu), jednostavno problem je kod "mladih" usera koji ne žele slušati "starije" i briju neki svoj film o treningu svojih potencijala.

Još jednu stvar bi sad htio napisati, bilo bi stvarno dobro da nam je forum još aktivniji i ovakve rasprave su odlične i korisne.

Vidim da nam Riko nije više nešto aktivan po forumu, nadam se da će se javiti i biti aktivniji, ipak je on naš najjači igrač i predstavlja nas u svijetu BBB-a i njegova mišljenja sigurno imaju težinu. Ustvari, htio sam napisati da je Riko napravio jednu stranicu gdje bi na jednom mjestu imali sve naše potencijalne klince kao i reprezentativce, valjda nije bilo tada nešto interesa pa je to zamrlo (ja se nisam ni registrirao), ali mislim da je sada zanimanje za BB dosta veliko kod velikog broja usera pa me zanima ako se može ikako vidjet da se tako nešto reaktivira, stoga RIKO javi se!!

From: Jukic

This Post:
00
47074.445 in reply to 47074.444
Date: 11/19/2009 3:02:54 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Slazem se sa ovim zadnjim djelom i prijedlogom, a ne slazem se sa onim prvim da je jukic u krivu i da su optuzbe neutemeljene .... jer zapamtite vec jednom JUKIC je uvjek u pravu))

Sta se tice ostatka zajednice vec sam uvidio da vam nisam drag ali to me nece i dalje sprijeciti da pljujem po kvarcu, to je moj posao od prve sezone i ostat ce do zadnje tako da uzalud vam trud sviraci.

E da i da nebih zaboravio riko vam se nejavlja jer sam ga danas pogazio sa drugom momcadi)

Last edited by Jukic at 11/19/2009 3:04:11 PM

From: BB-Marin

This Post:
00
47074.446 in reply to 47074.445
Date: 11/19/2009 10:57:28 PM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36073607
Second Team:
ChiLeaders
Drago mi je da se malo prašine digno, života nam fali to je to!

A Jukiću, ja i ti smo ko yin i yang i meni tako paše. Kad bi se svi slagali di bi bili? U Danskoj bi bili u tvornici Lego kockica, eto di

Moram priznati da me sve ovo jako zabavlja pa si mogu priuštitii i jednu primjedbu na Jukića: di si bio kad je gorilo? Ha? Di? SAd je lako ali te nigdje nije bilo kad je gorilo! Sad ti misliš, šta ovaj priča!? Tako ti je meni kad čitam tvoje primjedbe Ae, vidiš sad kako je to...

Ovi ostali bi se mogli malo skulirati,vidim da se jadan biro sav zajapurio, a to mu nije dobro za zdravlje, jer je star i oronuo Pomalo biro, prepusti prepucavanja profesionalcu, sad kad ima net, i PR će se valjda oglasit

From: Kivan

This Post:
00
47074.447 in reply to 47074.446
Date: 11/20/2009 12:00:39 AM
Overall Posts Rated:
3838
PR je previse popio jer je njegov padovanski prijatelj bio u gostima

PR se vec i oglasio... ali ako treba ponavljanje

mi se ne nalazimo u krizi, stvari su u potpunoj kontroli. Reprezentacija je napredovala u globalnom ratingu, imali smo jedan jedini poraz ove sezone i to protiv stvarno prejake Francuske i tu se nista stvarno nije moglo napraviti. Izborni stozer je svoj posao napravio vise nego korektno i lako sad kritizirat kada se nismo plasirali iako smo odigrali najbolje moguce. Ako je netko kriv to su pijani i lijeni igraci kojima se neda igrat.

Kako se to kaze cesto u hrvata... jedna momcad i 4 miljona izbornika... naknadno...

Falilo nam je srece u drugim utakmicama, kos razlika... nije tu nista lose napravljeno niti se ista bolje moglo napraviti... a i neznam drugog izbornika koji bi do 5-6 ujutro prckao po repki nervozan pokusavajuci napravit sto bolji posao...

Udruga prvoligasa skoro jednoglasno stoji iza trenutnog izbornika i iako Kosarka Nedjeljom je ukinuta zbog financijskih razloga potpora ostaje i nada da ce lopovi koji su navikli kracim putem varanja i kradje doc do bogatstva i uspjeha se uspjet strpit da mladi igraci stasaju i postanu nosioci novog vala hrvatske kosarke...

Ne primamo pitanja

:)))

From: Jukic

This Post:
00
47074.448 in reply to 47074.446
Date: 11/20/2009 3:10:10 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Ma kao sto sam rekao tisucu puta .... volim i ja tebe))

Di sam bio kad je gorilo ???
Izglasano tebi povjerenje ja se povukao, sad se opet aktiviram zato jer mislim da ako se ne aktiviramo da cemo josh dublje potonuti.

Amo kao ljudi staviti karte na stol ... eo otkrij nam svoj plan rijesavanja ove krize i to je to.
Ako ga pak nemas mogli bi se svi zajedno malo konzultirat i zajedno nac kakvo rijessenje

Advertisement