Jsem to asi špatně přečetl, počítal jsem, že mu stačí 48 minut (nebo "47"), to mi i pro formu přijde lepší než přešvihávat 72, což by se asi kdyby hrál jako náhradník za lama pravidělně dělo. Ale zapomněl jsem za strictly follow depth chart, tuhle možnost už několik sezón neopoužívám, tam by to snad udržet šlo (navíc by pomohl něco uhrát i v tom druhém zápase).
Životnost - měl jsem na mysli to ,že i přes předpokládanou ztrátovost je každý trocha peněz dobrá. Za sestup je citelná penalizace, kolik dostávají celkem týmy co sestoupily z druhé ligy a jsou první rokem ve třetí lize, by ti musel říct někdo jiný (vstupné si samozřejmě můžeš spočítat), já v té situaci nebyl, ale po sestupu z první mlžu potvrdit, že ta finanční penalizace sestupu je opravdu velká a nejmíň půlku sezóny takový klub bude brát míň než kdyby v té lize byl už minulou sezonu (chtěl jsem napsat než průměrný klub třetí ligy, ale někteří nebudou mít ještě dostatečně velký stadion).
To samozřejmě. Nakonec teď hraje ve třetí lize, takže momentálně i přesun do druhé byl lepší než kdyby teoreticky farmařil ve Slovinsku (navíc blbě).