Wcześniej już o tym pisałem ale dla jasności napiszę tu raz jeszcze:
- zawodnikami kończącymi wiek juniorski będą się zajmowały dwie osoby, z które ze mną będą konsultowały przed sezonem plan treningowy i później etapy jego realizacji. Te dwie osoby o których wspomniałem ujawnię po wyborach no chyba że bardzo będziesz naciskał to podam Ci an BB maila ;)
- jeśli gracz będący "na granicy" potencjału nie będzie miał szans na dołączenie do NT to moim zdaniem można go pożegnać z grona potencjalnych reprezentantów. Musimy zająć się tymi, którzy w perspektywie sezonu max dwóch mają potencjał i predyspozycje do tego by walczyć o NT. Nie mówię dzisiaj o tym jaki potencjał wchodzi w grę do odpuszczenia zawodnika ale mogę obiecać, że nikt wart uwagi nie będzie po za opieką wspomnianych wcześniej osób
- o treningu tych zawodników będziemy decydowali w trójkę (1+2)
- trening JW rozmyślnie oddałem pod dyskusję. Farma w Polsce to precedens i jak, że bardzo liczę się ze zdaniem większości managerów chciałem wysłuchać co oni zrobiliby z jego treningiem. Nie było zbyt burzliwej dyskusji (jak choćby o odwracaniu) więc nie sądzę aby konieczne było omawianie zawodników kończących wiek juniora, czy też kolejnych zawodników ściągniętych do farmy. Myślę, że wygrywając wybory będę miał mandat do tego,by robić to tak jak uważam za najlepsze dla tego zawodnika. Ale wszyscy co mnie bliżej znają wiedzą, że nie jestem dyktatorem i często zasięgam opinii innych osób.
Mam nadzieję, że moje wyjaśnienia Cię satysfakcjonują
Last edited by Mr.President_ELIT at 12/20/2009 5:24:34 PM