Süsd meg, ugyanaz mondjuk másképpen! Szerinted sem egzakt (egyértelmű) a dolog meg szerintem sem!
Ha meg nem konkrét, egzakt valami, akkor miért akarják besorolni "A" kategóriába, ha van benne "A" is meg kicsi "B" faktor is?
Ez itt a baj.
Példa
A palacsinta az édesség vagy nem az? szerintem meg lehet csinálni édesre és sósra is tehát "semleges" vagy "vegyes" pont ahogy a sok futás taktika itt a játékban. Az sem kinti, pontosabban nem kizárólag csak kinti! Akkor meg...?
Vagy mi lenne, ha hirtelen ráébrednének a kémikusok, hogy a Mengyelejev táblába egyik elemet rosszul sorolták be régen??
Megvitatnák és ha van józan eszük, akkor átraknák a helyére. (Tudom hülye példa, mert a kémiai elemek atomjaikra bonthatók kvázi 100% egzakt mód elhelyezhetők egy rendszerben)
Itt viszont nem lehet atomjaira szedni a sok futást, de ha.. csak egy kis eltérés mutatkozik a benti dobások számának a javára, akkotr miért ne lehetne vegyes?
Más: ugyanilyen alapon a gyp is lehetne benti taktika amennyiben a d pontok nagy része bentről esne, de a gyp-re mégis ráhúzzák a semleges jelzőt... Teljesen korrekten, mert az.
Akkor a sok futásban mi lehet az ellenvélemény e tekintetben?
Ha pl dob 20-25 pontot az ecs és 15-20-at a center, a kintiek ugyancsak annyit fejenként, akkor már csak a dobóteljesítmény szerint is semleges. Nem gondolnám, hogy a center képes 5-6 triplát bevágni kvázi ő nem kinti ember.
Mégis ráerőltetik téves meggyőződésből a kinti jelzőt a sok futásra.
Kérdezem, a game manual az mikor íródott? 22-23-24 szezonnal ezelőtt... azóta volt már pár változás a motorban!
Miért nem lehet felmérni és rugalmasan követni a változásokat?
És akkor most elővehetném a multis hátvédeket is... Ugye ők is echte benti emberek,mi?
Hát nem! Mint ahogy egy bedobót sem tudsz konkrétan megbélyegezni, hogy kinti- vagy benti. És ezen az alapon a 2 pontos sem fullra benti, pláne, ha a csapat rádob olykor 13-15 triplát!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/14/2013 7:32:57 AM