Israel vs. Ukraina 109 - 106 (76988) -3В останньому матчі відбіркового раунду ми програли 3 очки дуже сильній збірній з топ 10 рейтингу.
Аналізуючи матчі та склад Ізраїлю, лізти під зовнішній захист 21-22 я бажання чесно кажучи не мав взагалі.
Де в них є прогалина, так це у внутрішньому захисті. В Регєва основного ЛФа який захищався як АЗ, внутр. захист 14, а в Каспі, який захищався як РЗ, внутрішній захист 12. І матчі Ізраїля проти Словенії, яка програла на виїзді тільки 4 очки, та Естонії, яка перемогла Ізраїль в себе вдома, давали мені надію на цей матч.
Також, Ізраїль не має дуже підбористих гравців. У зв'язку з цим, на Ц я вирішив не ставити Ліванського, а більше мультискільного Бодякіна.
Задум на цей матч полягав у 4 аспектах:
1) дати більше внутрішніх кидків РЗ-АЗ-ЛФ.
2) перевага домашнього поля
3) перевага трохи більшого настрою, кажу зразу, я не мотсив.
4) отримати перемогу, попасти в топ 16 команд і за підсумками відбіркового раунду мати перший матч в ПО вдома.
Побачивши персоналку проти нас я на мить зрадів. Це те що мені потрібно було в цьому матчі.
Але на жаль нам не пощастило. Повністю програна 2 чверть вкрала нашу перемогу в цьому матчі.
Чомусь Дроздов не кидав багато, а те що кидав, то не попадав.
Чомусь Бодякін, Кучеревський і Дранов дуже багато пропускали через себе, а Бодякін ще й швидко получив 4 фоли і сів на лавку в середині матчу.
Якщо глянути на нашу статистику персонального захисту, то можна побачити наступне:
Бодякін - з 7 кидків суперника через себе: фол проти 4 кидків, 1 пропуск і всього 2 вдалих захисти.
Кучеревський - з 7 кидків через себе: фол проти 3 кидків, 3 пропуска і всього 1 вдалий захист.
Дранов - з 5 кидків через себе: фол проти 2х кидків, 2 пропуска (2 трьошки з всього 2 забитих в цьому мтачі) і всього 1 вдалий захист.
Решта захищались більш менш рівно зі статистикою 50% плюс вдалих захистів.
В цьому матчі я хочу візначити
Кучеревського, який в захисті можливо не найкраще відіграв, але в атаці був мегапродуктивний.
Яцик, який відзахищався персонально 10 разів з яких 8 вдало, 1 раз пропустив через себе і 1 раз з фолом.
Та Кукленка, який зробив дабл дабл, закинув 9 з 12 кидків, і на його плечі випала найбільша кількість персональних захистів, де з 15 кидків через себе, відзахищався 9 вдало, 3 з фолом і 3 пропустив.
Можливі покращення для цього матчу я бачу в наступному:
1) можливо краще було б зіграти атаку під кошик, а не внутрішній захист.
2) можливо краще було б поставити на Ц в основу Ліванського, а не Бодякіна, та той би менше попадав/кидав, але в захисті як завжди Ліванський топ. В цьому матчі Ліванський захищався персонально 4 рази: 3 вдало і 1 не вдало.
3) відповідно на заміну Ц поставити Пєтухова і на заміну ВФ - Бодякіна.
Все ж поразка є поразкою, і наступний матч на 99,99 % гратимемо на виїзді.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 11/18/2024 3:08:03 PM