ali ipak sam te preduhitrio, napisao sam ak niko do 14 ne napiše prognozu bum ja i ipak sam prije tebe napisao tak da ti niš ne vrijedi sad ovo da su ti upadali dok si pisao....he,he ali čestitam savršena prognoza opet smo se poklopili u prognozama ali ove sezone bum ozbiljniji u pristupu utakmicama 100%..........jedino za malu trubu šteta kaj bu odustal od igre i rasprodal ekipu jer je to njavio na hrvatskom forumu pomoč hrvatska pitanja i odgovori......Od: PoplavaZa: LA-Kasie K. Ova poruka: znakova preostalo124551.612 kao odgovor na 124551.611 Nadnevak: 1.7.2010 22:04:27Mala Truba II.2Prosječna ocjena poruka: uopce nije upoitno koliko vrijedi nego da mi u trenutku istjeka roka server zablokira i biva nedostupan 20-30 min.znaci da sam spljugao i 100 000 (za koje me btw zabole kurki) nije bitno - bitno je sto je bidwar onemogucen !ma...i ja pizdim bezze...evo cim budem mogao - stavljam sve igrace za 1 na TM i gasim klub, nemam ja 12 godina pa da me neko hebe na ovaj nacin !navali narode !
Od: PoplavaZa: LA-Kasie K. Ova poruka: znakova preostalo124551.612 kao odgovor na 124551.611 Nadnevak: 1.7.2010 22:04:27Mala Truba II.2Prosječna ocjena poruka: uopce nije upoitno koliko vrijedi nego da mi u trenutku istjeka roka server zablokira i biva nedostupan 20-30 min.znaci da sam spljugao i 100 000 (za koje me btw zabole kurki) nije bitno - bitno je sto je bidwar onemogucen !ma...i ja pizdim bezze...evo cim budem mogao - stavljam sve igrace za 1 na TM i gasim klub, nemam ja 12 godina pa da me neko hebe na ovaj nacin !navali narode !
haha, evo humoreske ! grohotom se smijem...ziku, vidi transfer povijest i koliko love imam na racunu, ja ZNAM igrat ovakve igre ali me ispizdi amaterizam....ova igra je solidna, nist specijalno samo solidna.btw - to sto spljugam na 2-3 igraca a na ostalih 30 zaradim znaci da sam to ukalkurirao ;)ma...uzivajte ekipa, i sretno vam bilo !IgorPrepravljeno od Poplava, 2.7.2010 8:11:46
a di si se ti došao javljati imaš tamo svoju ligu pa maltraj one oko sebe ionako vam je forum u k...vidiš kako marijoh nas drži na rubovima sjedala svaki put....imaš šta čitati kad odeš na forum....neke stvari pametne, a neke baš i ne,ali nema veze bar se dobro nasmiješ)uopce nije upoitno koliko vrijedi nego da mi u trenutku istjeka roka server zablokira i biva nedostupan 20-30 min.frajer je potpuno u pravu i svaka mu čast, ali nije trebao odustati to je šteta, ali kaj veli nomad plakal nebum, jedna ekipa manje za brinuti se.....problem je u tome kaj jedva nađeš igrača na TL koji ti je dobar i kojem ističe transfer za 3 dana i onda me sjebe server, ma daaaaj......sranjejoš da se osvrnem na ovogodišnju sezonu, nebi vjerovali Velečasni ide u prvu i to je to:)), Kivane drugi put, možda Velečasnog sjebe server pa odustane:))