Inače, što se tiče napada je dovoljno imat jebeno krilo i igrat patient na njega, a da svi ostali imaju nabrijane obrane, preko 16 :) mislim da bi tako skoro svaku U21 repku dobili :) Da imaš dobar skok i 17 obrane ubio bi obrambeno sve te mlade igrače jer nitko nema dovoljno jak šut.
molim uvažene kandidate za izbornika da me ubjede da glasam za njih a ne za ibarixa, ako mogu::))
znači nemaš neku zamisao i želje kako bi htio da ti igrači u repki izgledaju.. okhvala i tebi na odgovoru
Jok, to je više trebalo bit na u21 forumu, o tome možemo nakon izbora)))
jel može neko od kandidata napisat kako bi po njihovoj viziji trebali izgledat igrači za svaku pojedinu pozicijune mislim na fizički izgled, nego na skillove u brojkama :)
Lijepo si to primjetio, a jesi li primjetio gdje igra večina naših U21 reprezentativaca? Da li u prvoj ligi, drugoj ili možda trećoj(a često krenu u četvrtoj)?
Evo ti si sad treću sezonu za redom trećeligaš, a u nju si ušao sa puno boljom statrnom pozicijom od večine trenera U21 reprezentativaca.
Ia još jedna stvar. Da dobiješ 21 godišnjake kakve priželjkuješ, po čemu si ti dovoljno dobar taktičar da s njima ostvariš mega rezultat?