υπάρχει και ένα άλλο θέμα βέβαια. Από τα λίγα που έχω καταλάβει αν ο Αρης ανέβει η ομάδα που θα πέσει από την τρία θα έρθει στον δικό μας υποόμιλο. Ετσι ενώ κάθε παιχνίδι στον όμιλο μας θα είναι ντέρμπι(γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη η μόνη ομάδα που δεν θα ενισχυθεί θα είναι ο φλόιντ-σκέψου να ρθει και κάνας σχετικά καλός στη θέση του gsbara από την πέμπτη) ο κούμπα θα περνάει την ώρα του στον άλλο υπόομιλο. Έτσι η λογική λέει πως οποιος και να είναι ο δικός μας πρώτος(και εφόσον δεν αποδυναμωθεί ο κούμπα,πράγμα που δεν βλέπω να συμβαίνει) δεν θα έχει καλύτερο ρεκόρ από τον Κούμπα. Ο μεγάλος κερδισμένος αυτής της σεζόν είναι όποιος πάει να αράξει κάνοντας οικονομία στην 7η θέση που φυσικά θα τον κρατήσει στην κατηγορία. Γιατί όποιος πάει για πρωταθλητισμό( και εδώ σας κάνω τη δήλωση ότι θα προσπαθήσω να είμαι ένας από αυτούς, για πρώτη φορά στην ιστορία των σαλιγκαριών) μάλλον θα φάει το κεφάλι του και θα χάσει τα λεφτά του.
Εαν από την άλλη ο κούμπα στεφθεί πρωταθλητής χέσε μέσα. Ο Άρης θα κάνει πλάκα με κλαδογέννη και αλικανιώτη και οι υπολοιποι θα τρώμε το πουλί. Με μια πρώτη ανάγνωση των καταστάσεων τον Μπιανκοβέρντε και τον Ζιζού υπολογίζω να είναι πολύ δυνατοί και λογικά ο λδμ έκανε οικονομία από ένα σημείο και μετά αποκλείεται και του χρόνου να είναι τόσο κακός. Σφήνα θα προσπαθήσω να μπω και εγώ όσο οι εβδομαδιαίοι μισθοί αντέξουν στο επίπεδο των 160-170 χιλιάδων. Αλλά για αυτά έχουμε χρόνο. Προέχει η τιτανομαχία που πιστεύω θα δώσει τον τίτλο στον αρη παρά το χαμηλότερο ενθουσιάσμ, το μειονέκτημα έδρας και το ότι ποτέ δεν αλλάζει επιθετική και αμυντική τακτική.