BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 24

Season 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
242940.44 in reply to 242940.43
Date: 8/27/2013 2:49:32 PM
Flying Squirrel bc
II.4
Overall Posts Rated:
1414
Δυστυχώς συνεχίζει να επαληθεύεται ο babis που μίλησε για τους τραυματισμους παιχτών καθώς κ σήμερα είχα τραυματισμό βασικού παίχτη οπότε κ το πρωτάθλημα κ ειδικότερα τα πλέι οφ για μένα τελείωσαν..δεν λέω φυσικά ότι θα ανέβαινα κατηγορία αλλά κ οποία μικρή ελπίδα εξατμιστηκε.

From: Wade3
This Post:
00
242940.45 in reply to 242940.44
Date: 8/27/2013 6:55:16 PM
Overall Posts Rated:
1414
Προσωπικα φετος δν ειχα καθολου τραυματισμους.. Και γω θεωρω οτι το θεμα τραυματισμοι ειναι τελειως τυχαιο.. Αν υπαρχουν καποιοι παραγοντες που σιγουρα θα υπαρχουν γα μενα ειναι τρεις : ο γιατρος που ειναι σιγουρο, αν παιζεις χαλαρη ή δυνατη τοτε περισσοτερες πιθανοτητες (ο λογος οτι αν παιζεις δυνατη ζοριζονται και μπορει να γινει ενω αν παιζεις χαλαρη το λεει η λεξη οι παιχτες χαλαρωνουν) και το τριτο τα αγωνιστικα λεπτα που παιρνει ο παιχτης.. Αυτα εμενα μου φαινονται πιο λογικα απο το καθενα, αλλα μπορει να παιζει και η κατηγορια και χιλια δυο δν μπορεις να ξερεις πως λειτουργει η μηχανη

This Post:
00
242940.46 in reply to 242940.45
Date: 8/31/2013 1:55:47 PM
Overall Posts Rated:
1313
Στους κόκκινους ήρθαν λίγο τα πάνω κάτω! Μερικές αψυχολόγητες αποφάσεις έφεραν "απρόσμενες" αλλαγές τις τελευταίες 2 αγωνιστικές.

Παντέλυκες και Ηρακλής αδιάφοροι την τελευταία αγωνιστική, προσπάθησα να κλέψω την 4η θέση την τελευταία στιγμή, απλά για να μπω στα πλευ οφφ και να έχω καλύτερη διάθεση οπαδών για του χρόνου.

Το κουλό είναι πως από τους ΕΓΙΟ και ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ κανείς τους δεν ενδιαφέρθηκε για το μεταξύ τους παιχνίδι ενώ παιζόταν το πλασάρισμα στις θέσεις 3-4. Αν κέρδιζε ο ΕΓΙΟ με 9 πόντους διαφορά και πάνω ανέβαινε στην 3η θέση, αν κέρδιζε ο ΠΑΝ τότε μπορούσα να κλέψω την 4η θέση από τον ΕΓΙΟ και αν έχανε ο ΠΑΝ με 9 πόντους και κάτω τότε τα πράγματα μένανε ως είχαν ότι κιαν έκανα εγώ. Μου έκανε εντύπωση πως και ο ένας και ο άλλος έβαλαν τα δεύτερα να αντιμετωπιστούν μεταξύ τους ενώ μπορούσαν να παίξουν κανονικά και να ελπίζουν σε σπάσιμο έδρας τον ημιτελικό με παντέλυκες ώστε να έχουν ακόμα καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος των πλαυ οφφς μιας και το να νικήσουν τον Ηρακλή, εμένα τουλάχιστο μου φαντάζει απίθανο.

Ο ολυμπιακός έβγαλε τα μάτια του την προτελευταία αγωνιστική καθώς επέλεξε να με παίξει δυνατά έχοντας τον τσογλαν την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του ολυ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανε κάτι τέτοιο, μάλλον θα θεώρησε ότι θα κερδίσει τον τσογλάν έστω και με 3 ενθουσιασμό στην έδρα του? Ακόμα πιο αψυχολόγητο το κάνει το γεγονός πως ενώ τον κέρδισα στην έδρα του στο 1ο γύρο εύκολα, επέλεξε να χτυπήσει το παιχνίδι ενώ είχα καλύτερες αγωνιστικές καταστάσεις.

Μπράβο στον τσογλάν που έστω και τελευταία στιγμή κατάφερε να πάει στην 6η θέση, εύχομαι να το εκμεταλευτεί γιατί χειρίστηκε την ομάδα του άψογα στο κύπελλο και αν καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία το κέρδος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Στους μπλε τώρα φαινόταν πως δεν πρόκειται να γίνει καμία ουσιαστική αλλαγή στα πλασαρίσματα καθώς οι διαφορές πόντων ήταν τεράστιες μεταξύ τους. Η μοναδική αλλαγή θα ήταν αν ο δέλτα νικούσε τον σανσιτι και τον περνούσε στο νήμα λόγω καλύτερης διαφοράς πόντων.

Αυτά τα ολίγα από μένα...

Καλά πλαυ οφ σε όλους!

From: stanton
This Post:
00
242940.47 in reply to 242940.46
Date: 9/9/2013 5:40:51 AM
Flying Squirrel bc
II.4
Overall Posts Rated:
1414
Συγχαρητήρια για τις ομάδες που πέρασαν στο τελικό κ καλή δύναμη..νομίζω, χωρίς να θέλω να μειώσω τον AEL, ότι ίσως κ να ήρθε η ώρα του IRAKLI επιτελούς μετά από 3, αν θυμάμαι καλά, τελικούς να ανέβει κατηγορία!
Καλή δύναμη κ στις ομάδες που δίνουν τα πλέι άουτ..
Όσο για τους υπόλοιπους τα λέμε ξανά με τη νέα σεζόν..

From: stanton
This Post:
00
242940.48 in reply to 242940.1
Date: 9/16/2013 7:23:59 AM
Flying Squirrel bc
II.4
Overall Posts Rated:
1414
Συγχαρητήρια στον AEL για την επάνοδο στα σαλόνια της 2ης κατ..