Nasi U21 reprezentativci danas igraju protiv vrsnjaka iz Estonije u trecem kolu utesnog turnira. Proslo kolo smo malo rizikovali sa zalaganjem, da nabijemo kos razliku, uz nadu da cemo dobiti lakse protivnike u nastavku i ispunila nam se ta zelja. Trenutno zauzimamo 4to mesto na tabeli. Mogu slobodno reci da nam je Estonija najtezi protivnik u ligaskom delu takmicenja, i da ako ovde izvucemo pobedu, da cemo imati maksimalan skor, i ja se nadam neko od prvih mesta na tabeli pred nastavak takmicenja, sto bi nam prilicno otvorilo kostur sa gomilom domacih terena.
Estonija je jaka ekipa, kao i mi zabelezili su dve startne pobede, jako su opasni u napadu, ali zato u odbrani nesto slabiji. Imaju jednog od, ako ne i najskupljeg centra na svetu ove generacije, plata mu je izbrojala citavih 124k. Srecom nije u nekoj zavidnoj formi, mada po difoultu, tek sto mi nismo. Imamo ponovo problema sa povredama i formama, ali na to smo vec nekako navikli.
Novo lice u timu je Vladimir Damjanac, kombo bek, pokrivace izostanak nasih igraca sa sekundarcima zbog forme. Nije sto je moj, ali pomalo je Bogdan Bogdanovic. :)
U svakom slucaju, nadam se da ce se naci bar dvojica- trojica ljubitelja nase zastavice da pogledaju mec, pa se kuckamo na chatu. Estonija - Srbija 16:30.