Bilo je bas na knap, iako nisam stiga pratit tu zadnju utakmicu.
Proslih godina sam dosta igra 2-3 ili 3-2 zonu ovisno o jacini odredjene momcadi i njihovog fokusa, dok sam ove igra Man to man jer mi je to ocigledno bolja opcija i kvaliteta obrane dolazi vise do izrazaja. Što se tice napada, to mi nije nikad ni bia problem, vidim i po statistici da sam najbolja napadacka momcad u ligi.
Iskreno, mene je najvise strah u playoffu bilo Zagreb Trolls, ali su mi za njih pobrinule Britve :) Naravno, finale sam zna da moze otici na bilo koju stranu, iako sam vise prednosti da tebi. Meni se u polufinalnoj utakmici ozljedi igrac, kojega sam pocea sve vise igrat na PG-u, iako mi je dugo sezona na SG. I sad sam se mora snalazit.
Za tu prvu utakmicu, nisam bas zna sta ocekivat s tvoje strane, tj. kako ce moji reagirat na tvoju postavu i napad. Na svu srecu islo je dobro, ti si bolje otvoria ali sam se ja vratia i na kraju mirno privea utakmicu kraju, pogotovo kad si pocea faulirat u zadnjih nekoliko minuta, a mojih vecina ima Legendary free throws. U toj utakmici sam Ent potrosia jer mi je ta bila biti ili ne biti.
Druga utakmica mi je bilo odradjivanje finala, ako se dogodi super, ali naravno fokus mi je bia na trecoj. U drugoj sam olaksa pristup utakmici i malo oporavia Ent za trecu utakmicu. A sto se tice forme, ja ni sam nekad ne znam kriterije forme. Moji su centri bili bas istroseni, kao i ostatak momcadi, ali sam za trening stavia Game Shape Team trening (sta mi inace stoji zadnjih nekoliko tjedana) i ispala im je forma odlicna.
Trecu nisam pratia, ali vidim da je bilo na noz. Meni se vratia prvi play i mislim da su mi igraci odigrali kako je tribalo, ali ti realno imas bolje igrace. Sta se tice taktike, tvoju sam isa pogodit jer sam mislia da mi to moze biti odlucujuci faktor, naravno pomoglo je, ali ne dovoljno.
Meni je ovo bila bas prva sezona da sam pokusa ozbiljno napad na prvu, iako sam dugo sezona na vrhu. Sad cu vidit kako dalje jer mi je nekoliko igraca staro i pokazalo se kako nisu dovoljno dobri za iskorak. Tebi puno srice u prvoj pa se mozda i u kupu susretnemo, a onda za sezonu-dvi nadan se i vidimo u prvoj. Dotad cemo se zagreb trolls i britve uz moju ekipu i s tvoje strane njih nekoliko potuć za prolaz sljedece sezone.