BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > ΕΘΝΙΚΗ-ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Ομιλίες Υποψηφίων
3
National Team Debate Thread
2
Κανόνες Εκλογών
2
[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση
1000
ερωτηση (μετακινήθηκε)
1
Ειδικοί παικτες
8
U21 National Team Speeches
4
Κανόνες Εκλογών U21
2
U21 National Team Debate Threa...
2
Τελικός Κυπέλλου Σ37
6
ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ
1
Λιγα μαθηματικα
819
Βοηθεια για ταλεντο (μετακινή...
1
ΕΘΝΙΚΗ-ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
143
Μπασκετ- παίκτης της χρονιάς
4
Eλεος!
22
Ομιλίες Υποψηφίων
5
Κανόνες Εκλογών
2
National Team Debate Thread
2
<
>
Favorite Folders
ΕΘΝΙΚΗ-ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
G.P (1)
Mamuwalde (7)
manu (22)
str77 (16)
stelaios (1)
τεράστιος (1)
Belbento (1)
epanastatis79 (3)
Meteoritis (8)
RONNIE12 (20)
Villagkouras (1)
maddoghellas (11)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ (1)
chang_gr (1)
καραβιτονι (3)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Meteoritis
This Post:
0
278808.44
in reply to
278808.11
Date: 5/22/2016 10:18:39 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833
Second Team:
Avengers B.C.
SF
Ισως ειναι η μονη θεση που μπορουμε να συμπεσουμε σε περισσοτερα σκιλς καθως ο ΣΦ χρησιμοποιει ολα τα ειδη σουτ σχεδον σε ολα τα συστηματα. παρολα αυτα και εδω θα χρειαστουμε 2 διαφορετικους μπουσουλες. Αμυνες-ταπα θα βαλω 16-15-8. Λιγοτερο δε μας κανει γιατι θα παμε σε πισωγυρισματα. Χειρισμο πασα καλο ειναι ενα 15-11 για βαση αλλα και παλι υπαρχουν εξαιρεσεις τυπου μαμαλακη που εχει 8 πασα αλλα 20 χειρισμο και εκπληκτικα επιθετικα χαρισματα. Ριμπαουντ σιγουρα ενα 11αρακι. Πιο κατω νουμερα μπορουμε να εχουμε μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις παικτων. Γενικο σκιλσετ:
χ χ
16 15
χ 11
χ 15
11 8
outside-SF
18 12
16 15
18 11
14 15
11 8
Ισως φανει υπερβολικο σε καποιους αλλα απο τη στιγμη που θελουμε να γινουμε καλυτεροι ας υπερβαλουμε και λιγο. Σοθυυτ-εμβελεια σε λογικα επιπεδα οχι κτι σουπερ. Καλο θα ηταν αν μπορουμε παραπανω κυριως σε εμβελεια. Θα παρουμε μαλλον και καποια μπασιματα που σε συνδιασμο με το εσωτερκο θα δωσει καποιες λυσεις.
inside-SF
16 10
16 15
18 11
16 15
11 8
Δεν μπορω να βαλω τιποτα λιγοτερο απο 18-16 σε μπασιμο-εσ σουτ. Εφοσον ριχουμε σουτ με αλμα και εμβελεια πρεπει να παρουμε εσωτερικο σκορ. Θα ηταν ακομα καλυτερα αν μπορουσαμε το 18-16 να το κανουμε 19-17 ωστε να μιλαμε για πιο σιγουρο σκορ.
PF
Σιγουρα πρεπει να αυξησουμε αμυνες. Για βαση θα βαλω 12 περιμετρικη 16 εσωτερικη και 10 ταπα. Μονο για βαση ομως. Σιγουρα θελουμε παραπανω αν οχι και στα 3 σιγπυρα σε καποια απο αυτα. Πασα δε θα δωσω γενικο μπουσουλα γιατι γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να διαφερει αναλοφα το συστημα. Το ιδιο και το ριμπαουντ. Γενικο σκιλσετ
χ χ
12 χ
χ χ
χ 16
χ 12
outside-PF
14 10
12 12
12 11
11 16
17 12
Τιμιο 4αρι για περιμετρικα. Οχι σουπερ απειλη αλλα αξιοπρεπης παικτης. Θα δωσει λυσεις αναλογα τον αντιπαλο. Γενικα οπως βλεπετε ακομα και σε περιμετρικους παικτες δινω λιγο εσωτερικο σουτ γιατι παρινουν και καποια απο κατω τα οποιο μπορουν να μας δωσεουν καποια εξτρα καλαθια σε σχεση με τα 6-7 εσωτερικα. Πασα ενα 11 ειναι καλο για αρχη. Τουλαχισοτν σιγουρα δεν ειναι τρυπα. Ριμπαουντ το 17 πεπει να ειναι βαση γιατι ως γνωστον τα περιμετρικα εχουν ποινη στο επιυετικο ριμπαουντ και χρειαζομαστε δευτερες επιθεσεις.
inside-PF
13 7
12 12
13 10
16 16
16 12
Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα δεν ειναι και φειρα. Καλο ειναι λοιπον πλεον να ξεκιναμε απο τετοιου ειδους 4αρια και σιγα σιγα να αρχιζουμε να δινουμε ποιοτικα ποπ ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα ωστε να παιρνουμε και τα αναλογα αποτελεσματα απο αυτους. Ο συγκεκριμενος με 1 πανω ποπ σε σουτακι μπασιμο και εσ σουτ αρχιζει να γινεται μια καλη απειλη. Δεν ειναι τοσο δυσκολο να τους χτισουμε λοιπον.
C
Ειναι η θεση που ποναμε περισσοτερο απο ολες. Χρειαζομαστε να βελτιωσουμα αρκετα τους παικτες μας εδω κυριως σε δευτερευοντα σκιλς. Η περιμετρικη πρεπει να ξεκιναει στη χειροτερη απο το 10 χωρις να σημαινει οτι το 10 μας κανει ανετα. Ειναι βαση. Απο κει και περα νομιζω πρεπει να μιλαμε σιγουρα για 17 εσωτερικη και 10 ταπα. Εχουμε λοιπον
χ χ
10 χ
χ χ
χ 17
χ 10
outside-C
12 10
10 11
12 10
12 17
18 10
Δε διαφερει και πολυ απο το 4αρι μας καθως συνηθως δεν ειναι οι πρωτες απειλες σε εξωτερικα συστηματα χωρις αυτο να σημαινει οτι σε καποια ματς δε μπορουμε να παρουμε σκορ απο αυτους. Η διαφορα του σε σχεση με το 4αρι κατα τη γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να εχει πιο ανεβασμενα τα core σκιλσ καθως σε αυτη τη θεση παιζουν πιο βαρια κορμια. Η εμβελεια καλο εναι να μην πεσει απο το 10. Το ριμπαουντ θελει σιγουρα ενα 18αρι για τη γνωστη ποινη των περιμετρικων. Εσωτερικο βαζω ενα 12 για τον λογο που εχω αναφερει προηγουμενως.
inside-C
12 7
10 11
12 10
17 17
17 10
Ενας αξιοπρεπης C για εσωτερικα. Οπου μπορεσουμε να δωσουμε παραπανω ακομα καλυτερα. Θα προτιμουσα σε περιμετρικα και ταπα που δε ανεβασουν πολυ το μισθο ωστε να μπορουμε να χτυπαμε σε διαφορες αδυναμιες.
Mark Unread
Ignore User
From:
Meteoritis
This Post:
0
278808.45
in reply to
278808.1
Date: 5/22/2016 10:18:55 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833
Second Team:
Avengers B.C.
Ολα αυτα ειναι μια προσωπικη εκτιμηση με βαση τις οσες εμπειριες εχω καταφερει να συλλεξω αυτα τα χρονια παο την εθνικη ομαδα. Θεωρω οτι αν καταφερουμε να πατησουμε πανω σε αυτα τα μινιμουμ θα ανεβουμε ακομη ενα σκαλι. Θα μπορεσουμε να ειμαστε λιγοτερο προβλεψιμοι και θα μπορεσουμε να εχουμε παικτες που θα τους συντηρουν ακομα και ομαδες ΙΙ καθως οι μισθοι δεν ειναι τοσο απαγορευτικοι.
Ευχομαι να βοηθησα. Η γνωμη ολων ειναι ευπροσδεκτη εννοειται.
Mark Unread
Ignore User
From:
epanastatis79
This Post:
0
278808.49
in reply to
278808.48
Date: 5/23/2016 5:56:01 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337
Καλησπέρα παίδες,
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Πήρα αυτόν τον παίκτη 19χρονο και τον έχω φτάσει στα 79 σκιλς στα 20 του.
Σούτ με Άλμα: δυνατός Εμβέλεια Άλ.: φυσιολογικός
Περ. Άμυνα: απαίσιος Χειρισμός: δυνατός
Μπάσιμο: δημιουργικότατος Πάσες: δυνατός
Εσ. Σούτ: διαπρεπής Εσ. Άμυνα: διαπρεπής
Ριμπάουντς: καταρτισμένος Τάπες: φυσιολογικός ↑
Αντοχή: αδέξιος Ελ. Βολές: μέτριος
Του χρόνου θα ξεκινήσω άμεσα με περιμετρική (ίσως και όλη τη χρονιά) για να ανέβει άμεσα. Τί παίκτης θεωρείτε ότι θα μπορούσε να γίνει; Μπορεί να παίξει Εθνική (αν και η προοπτική του είναι σούπερσταρ); Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά δεν έχω αποφασίσει. Περιμένω τις απαντήσεις σας για να πάρω ιδέες. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Last edited by epanastatis79 at 5/23/2016 5:56:52 AM
Mark Unread
Ignore User
From:
Meteoritis
To:
epanastatis79
This Post:
0
278808.50
in reply to
278808.49
Date: 5/23/2016 6:22:38 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833
Second Team:
Avengers B.C.
Αν καταλαβα καλα μιλας για τον 1.98 με προοπτικη σουπερσταρ. Αρχικα θες 6αρη γυμναστη πιστευω για να προλαβει. Απο κει και περα με αυτο το υψος, αυτη την προοπτικη και αυτο το σκιλσετ θα μπορουσε να παει για 3αρι αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει μεινει πισω σε αμυνα.
Τιποτα δεν αποκλειεται φυσικα αλλα δεν σε βοηθαει και η προοπτικη του ιδιαιτερα. Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι μπορεις να πλησιασεις τα ορια καποιων 3αριων ( π.χ. παριανου, κοη) που εχουμε τωρα στην ομαδα αλλα το αν θα παιξει εκαρταται απο πολλους παραοντες.
Mark Unread
Ignore User
From:
epanastatis79
To:
Meteoritis
This Post:
0
278808.51
in reply to
278808.50
Date: 5/23/2016 6:42:15 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337
6άρη γυμναστή έχω.Αλλά θεωρώ ότι αυτή η δυσλειτουργία στην άμυνα θα κλείσει ώς τα 22-23. Μετά πάμε για τα υπόλοιπα σταδιακά κάποια από τα οποία θα έχουν βελτιωθεί παράλληλα με την προπόνηση της άμυνας.
Mark Unread
Ignore User
From:
Meteoritis
To:
manu
This Post:
0
278808.53
in reply to
278808.52
Date: 5/23/2016 8:02:44 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833
Second Team:
Avengers B.C.
Γενικα Μανο αυτο που εχω αποκομισει απο την επικοινωνια μου με διαφορους μανατζερς ειναι οτι υπαρχουν πολυ διαοφρετικες περιπτωσεις. Π.χ. παικταραδες οπως ο Κοσμιδης και ο Λιοντος εχουν προπονηθει για μεγαλο διαστημα με 4αρη γυμναστη απο οσο μου εχουν πει οι μανατζερς τους, πραγμα που με αφησε με ανοιχτο το στομα. Παρολα αυτα θεωρω οτι μεχρι και τα 21-22 δεν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στο γυμναστη οσο στις μετεπειτα ηλικιες.
Ενας 6αρης γυμναστης δηλαδη θα κανει ςτη διαφορα στις πιο δυσκολες ηλικιες αρα εγω τον θεωρω απαραιτητο μετα τα 23 αν καποιος προπονει για εθνικη. Στα 18-19 εχω δει παικτες ακομα και με 4η γυμναστη να εχει εξαιρετικα αποτελεσματα πραγμα που μπορει να δωσει θαρρος και σε αλλους μανατζερ να προπονησεις στο πρωτο σταδιο καποιον παικτη χωρις σοβαρο κοστος εφοσον ενας 4αρης γυμανστης ειναι αρκετα οικονομικος.
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images