Σορρυ που επεμβαίνω από άλλη κατηγορία
Καλά,δεν είναι δικιά μας η κατηγορία ή το φόρουμ της!Όποιος θέλει γράφει!Απλά τυχαίνει να παίζουμε εδώ! :-)
αλλά αυτό το κακό έχει παραγίνει. Μήπως υπάρχουν αρκετά κενά στον αλγόριθμο του παιχνιδιού; Αν είναι ρε παιδιά να τα παρατήσουμε. Το έχω δει αυτό ουκ ολιγες φορές και μην κάποιος μου πει, δεν έχεις διαβάσει καλά το φύλλο αγώνα κτλ. Ξεκάθαρα κερδίζουν ομάδες με πολύ χαμηλότερου επιπέδου ρόστερ. Αν ήταν μία και δύο, να έλεγα συμβαίνει. Αν πάτε και μια βόλτα στα ξένα forums, και εκεί τα ίδια.
Γενικά φαίνεται να έχουν ένα θεματάκι όταν μπαίνουν lucky fan ή παίχτες του χιλιάρικου!Αν ήθελαν ή αν μπορούσαν να το διορθώσουν,είχαν 10 χρόνια να το κάνουν!
Πχ χτες δεν γίνεται να χάνω 31-29 την τελευταία περίοδο που έπαιζε με τον σεντερ στον άσσο και παλτά στο 5 επί 12 λεπτά!Βγαίνει με φάουλ ο ψηλός των 170κ και μπαίνουν παίχτες των 3κ που δίνουν και 4 πόντους!Επί 33 λεπτά μαρκάρει στην περιφέρεια ένας ψηλός με 7 OD απέναντι σε κίνηση με λανθασμένη ανάποδη πρόβλεψη!
Γενικά όπως και να το δεις,από τα PP πχ,είναι περίεργο αποτέλεσμα!Και βασικά χτες εκνευρίστηκα κιόλας από τον τρόπο που το έδωσε στο τέλος!92-96 και δίνει τρίποντο,χάνει 2 βολές παίχτης μου με 11 σκιλ και στα 2 δεύτερα μετά από time out,δίνει φάουλ πάνω σε τρίποντο!
Τέλοσπάντων, παιχνίδι είναι!Στην τελική αν δεν μας αρέσει το παρατάμε και ασχολούμαστε με κάτι άλλο! ¨-)