sledujem zvyky hracov a presne to som spravil v tom zapase s talianskom kde som studoval manazera gnappa este aj v jeho vlastnom time kde ortodoxne chodil 2x tusim zvonka a potom dal raz zvnutra a to nezavisle od supera..vtedy to nevyslo..
tu chybu nepriznam uz som to vysvetlil lebo sa necitim ze by som nebol pripraveny voci tejto anglickej taktike. litovsky manazer mi to pekne po nasom zapase minulu sezonu napisal, kde som trafil jeho utok a vyhol sa aj jeho obrane, ze dobre som to zahral ale on postavil taku taktiku cez ktoru to neslo aj tak.
nikto nie je vestec ze by vedel co zahra super, moze si mysliet ze snad.
ak si mam aj v buducnosti vybrat medzi riskom a cakanim na supera ci to ozaj tak zahra ako to cakam, alebo sa nastavit tak, aby to zahral hocikade a budem mat priblizne rovnaku sancu tak si vyberiem aj v buducnosti volby nedufat v nieco co spravi moj super ale spolahnem sa na to co chcem hrat ja. 2x mi to vyslo 1x takmer.. ten hrac co nam dal najviac bodov paris ma stupendous (17?) IS, ja o takych hodnotach mozem len snivat - to su rozhodujuce individualne schopnosti o ktorych som pisal. stacilo by mat nejakeho obrancu v time nasadeneho na C a boli by sme vyhrali a bola by to vyborna taktika, ale mi nemame
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching