.ili stavljat playa na poziciju centra ako se centar ozlijedio na tih par minuta ili izletio zbog 6 osobnih, a krilo sjedi na klupi...e to mene stvarno ubija u pojam...bar bi mogao prisilne zamjene obavljat po nekoj logici, a ne totalno bezveze...
I kak Moa veli...dok ti igra najbitniji trenirac postavi 8 ili manje igrača u postavu...neće ga mjenjat bezveze...ja čak ponekad znam postaviti 7 igrača...
No opet velim da trener baš ne mora bezveze izvadit igrača van sa 47 minuta tek toliko da minutu odigra netko drugi...ili stavljat playa na poziciju centra ako se centar ozlijedio na tih par minuta ili izletio zbog 6 osobnih, a krilo sjedi na klupi...e to mene stvarno ubija u pojam...bar bi mogao prisilne zamjene obavljat po nekoj logici, a ne totalno bezveze...
Each game allows total freedom of choice for the manager. Choosing not to field a lineup is also part of it. I know you're asking this because playing against such a lineup prevents you from getting exact training minutes, but you must remember that this game was not designed for 48 minutes per game kind of training. Sometimes you just have to adapt and tolerate forfeits.