___
Byłego reprezentanta. Jest w kadrze, żeby nie zmniejszać entuzjazmu zwolnieniem. musi szybko się poprawić, by się utrzymać :(
Tak mi przyszło do głowy czytając Twoje słowa, że może dałoby rade pod koniec sezonu zrobić jakiś raport selekcjonera, czy coś w tym stylu. A tym bardziej jeśli Twoja kadencja została przedłużona (czego Ci serdecznie życzę :) ). Chodzi mi mianowicie o opis poszczególnych zawodników z zaznaczeniem czy sugestiami, na czym powinni się skupić trenerzy, aby reprezentacja była coraz silniejsza, a zawodnicy dalej grali na reprezentacyjnym poziomie. To tylko pomysł, ale może przysłużyć się dobru naszej kadry :)
Hmm... Musiałbyś rozwinąć myśl, z tym raportem, co tam powinno się znaleźć i nie ma sprawy, moge napisać :)
Jeśli chodzi o następna kadencję - wierzę, że wybierzemy kogoś lepszego, niż dotychczasowy selekcjoner. Moim zadaniem było niezmarnowanie tych dwóch sezonów, z tego mnie możecie rozliczać. Zważywszy, ze niektórzy kandydaci z poprzednich wyborów już nie grają, to myślę, ze jakoś tam się udało ;)
Poprawienia będzie wymagał system scoutingu - po pierwszym zapale niektórym szybko minął zapał, ale mam tez scouta, który pracuje za dwóch :)
mamy potencjał i szansę na całkiem fajny postęp kadry, ale pewnie najlepiej to będzie widać dopiero za kolejne dwa sezony, o ile nie wygra ktoś z koncepcją stawiania na najlepszych niezależnie od wieku.
Zobaczymy jak będzie sie zmieniać gra - na razie gra w reprezentacji nie daje takiego widocznego kopa w doświadczeniu jak w HT, ale... nigdy nic nie wiadomo ;)