Köszönöm szépen mindenkinek, aki vette a fáradtságot és megnyílvánult a témával kapcsolatban.
Nem ma kezdtem ,megéltem már pár csatát és voltak sikereim-kudarcaim ,némelyek véleményével egyet tudok érteni, de olyan is van amivel egyáltalán nem.
Lehet ,h a játék hibája ,de a hozzáállásbeli különbség ne jelentsen élből vereséget ,mint tudjuk a lazázás( és a vendég szereplés is) csökkenti az értékeléseket,de ezen felül minek még plussz hatás ,ez nem elég? Azt esetleg adom ,h teljesen x-es meccsen billenjen a mérleg nyelve a felé ,aki többet akar kihozni a meccsből. Itt az értékelésről azért írok ,mert a meccsmotor inkább áll közelebb a Hattrickhoz ,mint mondjuk egy más elven működő Charazay-hoz. Az ,h milyen a csapatszellem ,azt nem tudom mit számít ,ha adott TS-el x értékelés érhető el,akkor az konkrét és kész (lehet mégse),ettől függetlenűl mindig a lehető legmagasabb volt ,hiszen gyakorlatilag csak lazával játszom a playoff-ot leszámítva(de még ott is sokszor normál). A lepattanózásról ,meg tisztában vagyok ,h 1-3-1 gyengíti ,de a Köves-t leszámítva szinte ugyanannyi volt a lepattanózás a meccsstatokat figyelembe véve. Továbbra sem az volt a bajom ,h kikaptam egy mecsen ,na bumm benne van ,csak ez a sorozat nem tetszett. Azt ,h melyik meccsen mennyi esélyem volt ,ha fordított eredmény születik azon se lett volna semmi meglepő, azaz az ellenfeleim szerintem azon se lepődtek volna meg. Az Ágyusok ellen van vmiféle magyarázat ,h miért billent a mérleg nyelve felé, ezt már mgbeszéltük. Az meg hogy ellenem kintről kell támadni ,hát... magam ellen többnyire nem ott mennék (az Olaj és a Funafuti leggyakrabban ott támad és a Köves,meg az Ágyusok is alkalmazza,ha kell) ,nem tudom ki szeret nagyszerű-kiemelkedő szintű külső védekezésnek neki futni ,amúgy meg időről időre váltogatom a stratégiám ,az hogy esetleg most hasonló taktikák jöttek ki részemről az véletlen és az ellenfél műve.
Szóval emésztve a hsz-eket még mindig erős szerepét érzem a randomnak és a kiszámíthatalanságnak, azt gondolom ,h van köze a dolgokhoz a játékosaim tapasztalatlanságának és a lényeg ,ha vkit meg akarsz verni ,nem elég,ha kicsit jobb vagy,mert simán elmaradhat a várva várt eredmény. És valamiért úgy érzem a "pech" sorozat a köv. meccsemen sem szakad meg, úgyhogy WU verj el rendesen ,ne így hajszállal. :D
Mégegyszer kössz srácok!
ui.: Persze,ha vkinek van még véleménye az dobja nyugodtan ,okosodjunk. :)