ο ενας λεει για τον αλλον πραγματα κατηγωρνας τον με πραγματα τα οποια κανει και ο διος,για αυτο μην λεμε διαφορα και κατηγορουμε αλλους.Πρωτος βαζω μεσα τον ευατο μου ενω μου ερχονται μετριοι εως κακοι παικτες απο δραφτ θελησα να τους πουλησα εφοσον,δεν μπορουν να μου προσφερουν ανταλαγματα,κυνηγαω ναι την διακριση,ακι επιτελους την ανοδο.Αλλα θα θελησω και εγω οταν μου ερθουν καλα δραφτ να τα αξοιοποιησω,ωστοσο τα δραφτ δεν διαφερουν απο κατηγορια σε κατηγορια.
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ενω αυξανονται οι χρηστες στη χωρα μας,μειωνεται η παραγωγοι σε ταλεντα(κατι το οποιο δεν γινονται σε χωρες οπως ισπανια,ιταλια,αλλα και τουρκια,ακομα και τη μολδαβια που αντιμετωπισαμε).Αυτο γινεται επειδη ο καθενας κυνηγαει την διακριση και αλλα πολλα,και αυτο κακα τα ψεματα ειναι και το φυσιολογικο,ωστοσο ας προσπαθησουν οι κοουτς των εθνικων να πεισουν τους χρηστες που εχουν παρει πραγματικα ταλεντα απο τα δραφτ.Σε μια χωρα με ανω 2000 χρηστες δεν θα βρεθουν εστω 18 ταλεντα που αμα αξοιωποιηθουν σωστα θα ειναι μελλοντικοι παικτες εθνικων,αλλα αυτο γινεται σε βαρος των ομαδων τους.Αλλα ας το δοκιμασουμε ολοι.
Συγχωρεστεμε για το δραφτ(αλλα δεν μου ειναι πιο ευκολο να αλλαζω αγγλικα καθως αργοπορω)