Slovensko vs.
Türkiye 121 - 118 (
(11207))
S úsmevom na tvári môžem skonštatovať, že naša nádej na postup stále žije. Ba priam to máme pekne rozohrané.
Najviac bodov: M. Capela (37)
Najviac doskokov: I. Kajatý (17)
Najviac asistencií: P. Frenko (10)
Muž zápasu: M. Capela - ten dnes nemal konkurenciu v boji o toto prestížne ocenenie. Obvodoví hráči proti zóne nemali veľa šancí presadiť sa a v obrane zas museli čeliť väčšiemu počtu pokusov súpera. Preto ten, na prvý pohľad, horší výkon. Ale ešte šťastie, že zahrali aspoň tak, ako zahrali :)
KladyCapelov výkon - nepotrebuje komentár
Doskoky - veľmi nečakane, ale predsa. Mali sme viac doskokov.
Výkon lavičky - i keď sa to nemusí zdať, zahrali spoľahlivo a nebolo to len o výkone štartujúcich hráčov. Docekal a Buhla hrali super. A Buhlova trojka nemala chybu :)
ZáporyStrata vedenia v poslednej štvrtine a stresujúci záver. Zbytočne sme sa pripravili o pokojný záver.
Nebudem písať, že slabinou bola hra obvodových hráčov, lebo to bolo dané taktikou. Skôr naopak, zahrali dobre.
Situácia v skupineOstávajú už iba dva tímy bez prehry - Švajčiarsko a Slovensko. Ak vyhráme so Slovinskom a Turci podľahnú Švajčiarsku, tak postupujeme. Ale to nechajme teraz tak. Mierne prekvapenie (pre mňa ani nie, ale papierovo určite) spôsobili Welšania [Cymru], keď vyhrali nad Dánskom. Andorra mohla dať vyšší prístup (ak nehrali obaja CT) a pravdepodobne by vyhrala. Švajčiari zase potvrdzujú, že majú skvelý tím a zvalcovali aj Slovinsko, ktoré hralo s vyšším prístupom. Ich výkon hádam ani nepotrebuje komentár
(11208).
Situácia na ME http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=6...Nedá mi nespomenúť pár prekvapení v tomto kole prvej skupinovej fázy. Španieli prehrali so Srbskom
(11068) pri rovnakom prístupe. Bulhari celkom prekvapivo zdolali Poľsko a v tej istej skupine CT v podaní Írska prinieslo víťazstvo nad Nórskom. Nemci prehrali s Fínskom (nie až také prekvapenie, ale nebol by som to asi povedal). Nečakane vyrovnaný zápas odohral Izrael proti Rakúsku, ale na ich šťastie vyhrali o bod.
Edit: chcel by som ešte verejne poďakovať janomurovi, ktorý mi pomohol ujasniť si zostavu. Samozrejme ďakujem aj všetkým ostatným, ktorí prejavili záujem o tento zápas.
Last edited by Matej_B at 8/9/2010 2:15:02 PM