Po desiatich sezonach sa s vami a extraligou lucim. Az na tuto poslednu sezonu som v kazdej predchadzajucej bol v osemfinalovych zapasach, styrikrat som sa zucastnil finale a raz, v 40tej sezone, sa mi podarilo extraligu dokonca vyhrat ;-)
Nakolko som ale v zasade vobec neobmienal tim a netrenoval novych hracov, tak nastalo co muselo a so svojimi starcami (priemerny vek mojej top10 je 34rokov) odchadzam do nizsich lig. Hadam po prebudovani timu (a ak bude vola) sa o par sezon opat vratim ...
Verime ze vola bude. Bol by som rad, ak by si potrenoval dakych mladych Slovakov,hlavne podkosakov, ktorych je hrozitansky malo. Tym by som mohol byt v buducnosti hlavnym a velmi pomocnym clenom repre. Rad poradim s treningom a nastavime plan a zachvilu mozes byt na tom ako BudFit ci novacikovia extraligy:
Sturovo - v treningu Dalos a Sisulak
Galaxy Pezinok - v treningu Marcincik ako hlavny tromf buducnosti
LeoMessi team - Michalak, Strmy sli dlho podla planu a boli by hviezdy NT ale maju krasny zaklad
LavinyKezmarok - jediny novacik co nebude mat v repre hraca v buducnosti z koordinovaneho treningu
Aj tu je vidiet, ze trening a najma ten koordinovany so Slovakmi priniesie skor ci neskor ovocie aj bez velkych investicii. Staci makat kazdy tyzden v lige a ono to pride same.. Vela stastia a dobre vyuzi prave to ze mozes v lige hravat mladych.
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching