zar tako sine dikac, i tebe je nomad uspio okrenuti protiv mene, znaći ja ostao sam, ko pale sam na svijetu, svi ste se urotili protiv mene, a ja sa svima dobar...........
zar vas je sve prljavi nomadov novac uspio okrenuti protiv mene ,olićenja dobrote i poštenja, mene koji se jedini u ovoj ligi držim poštene parole ako nikako drugaćije nejde onda pošteno..............
to mi je hvala za sve kaj sam vam pružio i dao cijeloga sebe da izgradimo ovu ligu, da ova naša konfa postane strah i trepet u cijeloj trećoj ligi i šire.........................
eto budi dobar i pošten i svima pomaži onda ti se to obije o glavu, no nema veze idemo dalje za iste pare pa makar i sam protiv svih vas nomadovih pulena iz centra metropole.........................
to če biti prića o malom klubu iz periferije metropole, koji se borio protiv svih nedaća današnjeg zlog i pokvarenog i korumpiranog svijeta iz centra metropole i okolice i svih vas njegovih jataka koji ga pokrivate i podržavate..........
više se ni nasmijati nemogu koliko mi je teško ovako samom ko na pustom otoku okružen divljim zvjerima koje se spremaju da me rastrgaju , ajme jadan ja kako ću izdržati taj pritisak,neznam ali moram pokušati jer ja sam jak i svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem...........................
jao, jao toliko sam razoćaran ovom korumpiranom zajednicom da mi dođe da više ni jedan post ne napišem, i da se više za mene ne čuje, ali znam da bi nekima to ovdje odgovaralo , i da jedva čekaju da se to dogodi, zato ništa od toga ,zato ću biti još dosljedniji i još tvrđi, i još ću više pisati na ovom meni srcu priraslom forumu koji sam uspio izgraditi da stasa u najveće remek djelo bb-buzzrer zajednice u hrvata...........
pozz svima , koliko vas ima......šmrc,šmrc:::::)))))
"d u g a v e ---------f o r e w e r"
Last edited by marijoh (NTscout) at 2/16/2010 9:02:02 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!