2 πραγματακια να πω και εγω.Ερχονται ασχημα χρονια και γι αυτο και μονο βρειτε τα, γιατι προβλεπεται εμφυλιος πολεμος(!)
Απο που να αρχισω, ομαδες, θρησκειες, πολιτικα και τοσα ακομα...Δυστυχως δεν θα τον αποφυγουμε αν δεν αλλαξουμε ΟΛΟΙ.
Να μπω στο θεμα που εχετε αναπτυξει.Συμφωνος με τον Δημητρη στο οτι δεν προχωραει ποτε ο Ολυμπιακος, πραγμα απαραδεκτο.Συμφωνος και με τους παιχτες, χτες δεν ηξερα παρα μονο 3-4.(δεν ειμαι Ολυμπιακος).Ξερω περισσοτερους παιχτες της ομαδας μου, ΑΕΚ που ειναι λογικο να εχει αλλαξει τα παντα σε ολες τις θεσεις, αλλα χαιρομαι που ειναι Ελληνες.Βλεπεις Ντομινγκεζ, Βαις, Ρομπερτο, Σαβιολα, Μπογκ, Ντιακαμπαρε πως τον λενε, το σιχαθηκα καποια στιγμη, ενω επαιζαν ωραια μπαλα στο πρωτο ημιχρονο.Σαν την Εθνικη Γερμανιας ηταν.
αλλά να έχεις καλούς αμυντικούς και όχι Σιόβες που είναι άμπαλοι και φυσικά να έχεις βαρβάτα αμυντικά χαφ που να κόβουν, να ράβουν και να ξέρουν να δίνουν και μια πάσα.
Διαφωνω εδω φιλε Δημητρη.Aς παιξει ο Σιοβας, ο Σαμαρης, Ζαραδουκας, Τατος και ο,τι αλλο εχει κι ας φαει 5.(Οχι οτι τωρα δεν τα τρωει)
Ο Ολυμπιακος εδω και πολλα χρονια εχει ενα κοινο με την Ρεαλ Μαδριτης, οτι βλεπει το παιρνει επειδη επαιξε καλα 5 ματς, μαζευει 20 παιχτες και δεν εχει τι να τους κανει.Μεχρι να καταληξει καπου, εχει χαθει η μπαλα.Λεφτα εχει, οχι ομως μυαλο.Το ιδιο και για την Ρεαλ, απλα σε υψηλοτερο επιπεδο.
Χτες μου αρεσε πολυ στο πρωτο ημιχρονο ο Ολυμπιακος, χαρηκα για την μπαλα που επαιζε.Μετα ομως χαλια.Θελω να κερδιζουν ολες οι ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη.Ειναι θεμα που εχει να κανει με τον ανταγωνισμο σε σχεση με τις αλλες χωρες.Δηλαδη τι η Γαλλια μπορει να εχει καλυτερο ποδοσφαιρο απο εμας;(Παραδειγμα εφερα)
Εκτος ολων αυτων, επιμενω οτι ο εμφυλιος ερχεται ολο και πιο κοντα.Ξυπνατε!