Hány 100k-s centert látsz a keretben? Hát 50k-s irányítót?
Kasper 65k fizu, utána csak 60k alatti centereink vannak. A legtöbbet kereső nem-center/ecs Makay, 36k fizu. Melyikük nem eltartható a te fogalmaid szerint?
Te erősködtél, hogy 17-17-16 főskillű centereket kell neveltetni az eredményesség miatt. Annak mennyi lenne a bére? Eltarthatóbb lenne, mint a mostaniak? Vagy ugyanennyi lenne a bére?
Hiányzik az eredményesség? Domi mérlege eddig tétmeccsen 14-2. Melyik volt kapitányt tekinted etalonnak és neki milyen volt a mérlege?
Amúgy ha ugyanaz megy most, mint eddig bármikor (amikor szerinted jól ment minden), akkor mit csinál Domi rosszul?
El vagy kicsit tévedve az eltartható neveléssel kapcsolatban, hogy mit jelent és miért van rá szükség. Azt jelenti az eltartható ember, hogy a tulajnak nem okoz gondot a bér kifizetése és nem azt, hogy évek múlva mennyit fog keresni. Az ugyanis elsősorban a tulaj, illetve kisebb részben a felnőtt kapitány feladata/felelőssége. Amúgy melyik jelenlegi kerettag eltartása okoz gondot a tudomásod szerint? Szívesen átveszem bármelyiket, akár kettőt is. Egyébként azért kellenek eltartható emberek, hogy ne kallódjanak a piacon a magas bér miatt, mert akkor egyrészt romlik a forma, másrészt látják az ellenfelek a skilleket. A mostani keretre szerintem pont nem igaz, hogy bárki is kényszerűségből el kellene hogy adja a játékosát, mondjuk pont a legfontosabb meccsek idején. Saját tapasztalatból mondom, hogy Domi igenis odafigyel az eltarthatóságra, Czédlinél pl kifejezetten kérte, hogy ne húzzam egekbe, hogy alacsony legyen jövőre a bére. Az más kérdés, hogy én a kapitány kérése ellenére bevállaltam ezt és tovább toltam a főskill edzést.
Mellesleg, ha végig főskill edzés ment szerinted és így születtek az 50-55k fizetésű centerek, akkor ritka szar draft lehetett és akkor dupla gratula Dominak, hogy eddig jutott.
NT-s ígéretet meg miért Domin kérsz számon? Megnéztem, sosem volt még felnőtt kapitány, tehát ott nem is ígérhetett semmit.
Don't feed the troll