tj...po nasem kada?? kada skines ova tri sata u 10 i 58??
tj...po nasem kada?? kada skines ova tri sata u 10 i 58??ma ne skida se nista, pise ti po nasem vremenu, samo nm oznacava za popdne, a bez toga je prepodne, ne postoji dvadesetcetvorocasni sat!
meni je presing kod B skocio za 1 sedmicu a trener je 5
tj...po nasem kada?? kada skines ova tri sata u 10 i 58??ma ne skida se nista, pise ti po nasem vremenu, samo nm oznacava za popdne, a bez toga je prepodne, ne postoji dvadesetcetvorocasni sat!da bre, po nasem u 10 58.. jbg sad je to vec proslo.. igra se po nultoj casovnoj zoni (grinic) a mi smo +1.. tako da kada je kod njih 11 58, kod nas je 10 58.. samo sto ne znam kakva 3 sata ti skidas, samo 1 sat se skida..
brate me vi zajebavate, kad udjes na transver listu, i pise ti za nekog igraca da se zavrsava transver npr. u 11,58nm to je u 23,58h po nasem vreneu! ;-)
brate me vi zajebavate, kad udjes na transver listu, i pise ti za nekog igraca da se zavrsava transver npr. u 11,58nm to je u 23,58h po nasem vreneu! ;-)hehe.. nije brate.. :))) osim ako u nisu/negotinu/paracinu (sad da me ubijes ne mogu da se setim jesi iz negotina ili paracina, jbg), nije nulta tj pocetna vremenska zona, pa si tebi sat pokazuje sat vise nego nama ostalima.. :))))
Kako moze, imao sam entuzijazam 13 posle utakmice odigrano na opusteno, a sad mi odjedanput pao na 11, ne na 12 pa na 11, nego odmah od 13 na 11, da li se jos nekom desilo da mu padne za dva podeoka odjednom?