stvarno nisam vjerovao da bu trgal, ja sam stavil normal tak reda radi, i sa trgaonom si me jedva dobio jer sam trebal ,lama staviti da igra na beku a ne vukoju, ali mi vukoja ima veču vanjsku obranu.......a kaj buš , ta trgaona ti je donjela više negativnog nego pozitivnog....i još bu te sad sanac dobil bez pol muke i eto mene na 2 mjestu nazad sa entom na plafonu i onda buš vidio di pes kuse p...u nosi......hehe...
Sanac ti si moj favorit u utakmici protiv Crita , valjda mu nebuš pustil, ja se skromno nadam....
Sanac kaj si ti odigral normal protiv male trube...ne vjerujem....
Za informaciju opip bila javnosti mi je na 3,5 zvjezdice
Crit crit ja sam mislio da siti iskusniji menađer , ali ti si ipak još na početku, a vidim i Nomad me malo razočarao ipak j on školvan u 3-1 ligi i onda takve nebuloza sa trgaonom dela bez veze a igra doma......Nomadius ,a bil je na svadbi pa se valjda več ranije napil pa nije znal kaj dela...pa mu opraštam a i njemu je sve jedno kakav bu ent imal jer se bori za četvrto mjesto u play offu
jer bez obzira kakav bu ent imal ide na Lokardu ov ak jakog sa entom do neba..tak da je njemu sve jedno kakav bu mu ent , ali ti si Crit sad totalno umanjio svoje šanse tak da bum ja protiv tebe igral u play offu normal tak da sačuvam ent za lokardu da odigram pravu tekmu konačno protiv njega......možda ga iznenadim ...ak mu povrijedim 5-6 prvih igrača pa on odigra sa drugom potstavom......hehe
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!