Haha, zvao je Navara, pa mu je ovaj namestao, na to sam mislio :)
A njegov fon je takva sprava da sa toga nista ne moze da se namesti jer mu ne radi keypad :)))
E sada poruka za sve majstore svog zanata, koji samo znaju da seru, poruka da ne morate da se brinete, ja cu danas odskautirati sve lige, sve igrace koji su potencijal cu prebaciti sutra u excel i ukoliko stignem sutra cu kontaktiracu sve vlasnike PF i C kako bi se dogovorili oko treninga i buduceg rada.
Ukoliko ne stignem to sutra, uradicu prekosutra.
I prekinite da blatite, zato sto te prijateljske ne znace nista, i dalje je najveci problem sto imamo krsh igrace i jos bar jednu sezonu cemo da stucamo na medjunarodnim takmicenjima, a za to sto imamo takve igrace...ja sam kriv, evo priznajem.
Ajd' zdravo odoh da sljakam ono najbitnije, ono sto vi nikad niste.
U pravu si, te prijateljske stvarno nista ne znace. Zato i postoje. Zato se i igraju, bas zato sto nista ne znace!!!
I nemoj da pricas u prazno da nikad nista nismo radili. Ti si verovatno od kootura dobio popis svih igraca prosle sezone u excelu koje sam mu prosledio, 80% menadzera tih igraca je kontaktirano svake sezone u vezi treninga, od drugih 20% se odustalo zbog niskog nivoa potencijala igraca, mada su neki i dobro trenirani. Ako stvarno mislis da imamo krs igrace, onda stavi prst na celo i zapitaj se koje ste igrace, ti, Jekyll, i ostali slicni vama, trenirali do prosle sezone. Vrlo je lepo optuzivati nekog za nerad, a da pri tom, ti u tom periodu nisi qrcem mrdnuo da uradis neku korisnu stvar. Na moju nesrecu, ja sam u mom selektorovanju imao Vas da mi pomazete oko treniranja igraca, dok Vi, na vasu srecu, imate Nas, koji ne odustajemo od treniranja nasih igraca.
I igraci uopste nisu krsevi, zato nemoj da pises bezveze.