Hadd mondjam el, hogy nem te fogod eldönteni (és hasonló cimboráid), hogy mi a közösségromboló és mi nem. Amikor te még itt se voltál én már felneveltem az u21-nek két garnitúra centert. Az egyikük (Kenesei Gyula) alapembere volt az első jelentős u21 sikerünknek, az EB bronznak. Azután következett a kapitányságom, amely az egyik legátütőbb sikert aratta a 2. vigaszági vb cím elhódításával. Leszögezem, hogy nagyon erős csapat volt, abból nt tagok kerültek ki és volt egy olyan versenyhelyzet, amikor 24-25 játékos közül kellett kiválasztanom a legjobbakat. 14 meccsből, ha jól rémli 9-et vagy 10-et lazáztunk és még akkor is, amikor a józan ész nem azt diktálta. Csak így sikerülhetett a végső siker. Ezt követte a 8 szezonon (4 cikluson) át tartó scoutolásom.
Összegezve az eddigi pályafutásom az u21 mellett töltöttem el! ( a 6. szezontól kezdve)
Közel 350 u21 ember adatait ismertem/ismerem!
Így hát felmerülnek bennem kérdések:
Miért nem hiszed el, hogy amit mondok annak alapja van? (18 szezon megfigyelései, tapasztalatai a hátam mögött)
Így például: Az u21 mindig is a monsterek terepe volt. Régen ez magától értetődött, ma meg meg lehet nézni a top5-ben az olaszok, lettek, oroszok keretét. Vagy a szerbeket 2-3 évre visszamenően, amikor végigalázták a világot monsterekkel.
Legfőképpen meg elfogadni azt, amit a buzzeres veteránok mondanak.
Nem kell 18 évesen passzt – ráadásul lyukas/elmaradott skillje- adatni egy olyan embernek, akinek alapból kv+bv kombóval szokás kezdeni az edzését.
Nem kell passzolást adni 21 évesen a fiamnak, a 203 centijével, mert felesleges időpazarlás.
(Korábbi u21 kapitányok és segítők mondták, hogy felesleges bajlódnom a passzal!)
Az idő a legnagyobb versenytársad az u21-nél…
Nem kell új recepten agyalni, ha kitalálták. Ma is működik az u21 monstervilág és kitaláltak klubszintre egy hatékony módszert, amivel b3-at lehetett nyerni: magas labdavezetés+technika az erős támadás mellé.
Összegezve csak annyit mondanék, hogy nem kéne csípőből elvetni azt, ami jó és működőképes és meg kéne hallgatni a tapasztalt, minden hájjal megkent öregeket.
E sorokat véletlenül sem a közösségrombolás céljával írtam, mindig az volt a szándékom, hogy összefogjam a közösséget.
Ezután is.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 6/30/2013 4:49:07 AM