Na erről beszélek. Hol feladata Dominak azt figyelni, hogy 24 évesen kinek mennyi lesz a bére? Neki egy dolgot kell figyelnie: 21 évesen ne legyen eltarthatatlan. Ez meg is történt.
A 23 évesen 33k-t kereső játékost én nem igazán sorolnám az esélyesek közé. Éppenséggel lehetne belőle válogatottat csinálni 27-28 éves korára, de az sok áldozatot és nagy elhivatottságot igényelne. Szerintem egyszerűen nem éri meg szenvedni vele.
A 100+os ember meg hogyne okozna gondot 3. osztályban. Ezért nem kell olyat nevelni, ha csak u21-re szánja az ember. Pont ezt sikerült az idei kerettel elkerülni. Ha nt esélyes, az már más kérdés, 22 éves korától már nem az u21 hatásköre a fizuja. Amúgy harmadosztályban szerintem csak az neveljen nt-re, aki el is fogja tudni tartani. Biztos vagyok benne, hogy ha van egy nt esélyes center, aki megmondja az u21 stábnak, hogy ő max 60k-ig hajlandó edzeni 21 éves kor végére, akkor tudomásul veszik. Viszont akkor nem is nekik kell "edzetni", mert az ő szempontjukból érdektelen, hanem az nt stábnak.
Az eredményességet meg te hiányoltad, amikor már előre leírtad az idei szezont, mondván, hogy ilyen alacsony fizetésű emberekkel nem fog összejönni semmi. Hál'Istennek ebben sem volt igazad.
Azért azt majd leírhatnád, hogy hogyan képzeled el a 17-17-16os centereket, meg az eltarthatóságot együtt. Merthogy most mindkettőt szeretnéd, illetve mindkettőt számonkéred. Elárulom, a kettő együtt nem megy. Ha szerinted 21 év végére meg kell hogy legyen a 17-17-16, akkor az hogy fér bele a te eltarthatósági világképedbe? Volt egyáltalán valaha ilyen embered? Tudod, mennyi a fizuja?
XY-t meg nem lehurrogtam, csak elmondtam a véleményem, hogy szerintem nem esélyes nt-re, illetve az lehetne, de nem hiszem, hogy megérné belevágni. Ha szerinted belőle lehetne, akkor vedd meg és edzd ki. Extraklasszis ecs tuti nem lenne, ahhoz nagyon-nagyon sok minden kéne még neki, egyszerűen a lelassult fejlődés miatt nem lenne rá idő, hogy belőle extraklasszist nevelj.
A stadionépítést meg ne nekem bizonygasd, hogy az a megoldás, mert szerintem pont én mondtam neked, amikor még nem így gondoltad.
Nem fogok még egy olyan vitába belemenni, mint a múltkor, úgyhogy itt le is zárom. Felőlem azt hiszel, amit akarsz, meg úgy csinálod, ahogy akarod, de legalább a tényeknek ellentmondó bizonygatásaidat hagyd már abba. Meg a saját magadnak ellentmondást. Meg a mások fikázását. Meg még sok minden mást, de nincs annyi karakterem, hogy leírjam mindet, új üzenetet meg csak ezért nem nyitok. Vagy írogass pm-eket, max nem válaszolok rá, ha már nagyon unom.
Don't feed the troll