Sverige vs. Crna Gora 102 - 111 (20973)Druga pobjeda u nizu, ovaj put protiv Svedske, ne tako lako kao sto sam ocekivao ali ipak na kraju se pise pobjeda i samo pobjeda.
Igrali smo sa vecim zalaganjem, njihov ent je nesto veci od naseg.
Ponovo smo imali problema u skoku kao i uvjek, tako da smo njima dozvolili cak 14 ofanzivnih skokova, i imali su cak 21 sut vise od nas, ali ono sto je bilo presudno je njihov malen izbor kvalitetnih igraca, i sto smo imali veliki broj slobodnih bacanja.
Andersson nam je pravio dosta problema iako je skoro citavo drugo poluvrjeme igrao sa 5 licnih i izdrzao do samog kraja bez da izleti vani, da je on dobio sestu licnu u trecoj cetvrtini posao bi vec bio zavrsen, ali ovako ih je prije svega on drzao u igri koliko toliko.
Veceras je sjajan bio Vulovic sa 34p i 11s, i povratnik u prvi tim Gušic sa 23p i 10p i trebalo se u odbrani nositi sa Anderssonom, nije mu bilo lako definitivno. :D
Orahovac je imao odlican all-round ucinak sa 21p, 6s i 5a.
I naravno za kraj, slag na tortu, igraci koje ja najvise volim i hvalim ali mislim sa razlogom su Ognjanovic i Brakocevic. :D
Ðoko je imao 10p i fantasticnih 13a, a ni malo losiji je bio Boban sa 13p i 12 a, maksimalno raspolozeni kada treba razigravati saigrace. :)
@Superstar, Moguce, mada imao sam jednom takav slucaj i mislim da je tim postao bot za 30 dana, a i u pravilima pise kada se tim izbaci da se moze uzeti novi za 30 dana, i mislim da je takav slucaj i sa timovima koji postaju bot timovi, mada kazem ne znam, nije me to nesto ni zanimalo do sada, a svejedno necu da rizikujem, ima jedno mjesto za njega slobodno i sada. :))