Μου λές τώρα για 2 παίκτες που έπαιξαν χθές και μάλιστα με ειρωνεία; Έλεος δηλαδή. Μπορείς να μου πεις γιατί τόσο καιρό ο Ολυμπιακός δεν προστάτευσε τον παικταρά που λέγεται Φετφατζίδης; Το ταλέντο που ονομάζεται Βλαχοδήμος; Τον Κολοβό που έμεινε ακόμα δανεικός στον Πανιώνιο ενώ έβγαλε μάτια με την μικρή Εθνική; Τον Ζαραδούκα, ο οποίος έκανε εκπληκτικές χρονιές με το Βόλο; Και ένα σωρό άλλους που τώρα δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω, διότι όλοι οι "αντικειμενικοί" Ολυμπιακοί θα με φάτε. Βλέπεις το έχουμε κάνει θέμα να βάζουμε πού και πού κανέναν έλληνα παίκτη (Σάμαρης) να παίζει κιόλας. Παίξτε με τον Μπονγκ και τον Εντιγκά και τον καταπληκτικό Μεντζανί. Δεν μπορούσατε να χτυπήσετε Σηφάκη, πήρατε τον Ρομπέρτο. Σπουδαία κίνηση :). Θα τον πληρώσετε τρεις φορές περισσότερα λεφτά και τελικά θα αποδειχθεί και μάπα το καρπούζι. Ευτυχώς που έχετε έναν Παπαδόπουλο, Μήτρογλου, Μανωλά (όταν παίζει φυσικά) και έναν Μανιάτη, μπας και δει καμιά άσπρη μέρα η Εθνική. Ιδίως αυτός ο Μασάντο είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, απορώ πώς δεν τον πήρε η Ρεάλ στη θέση του Οζίλ. Αν ο πρωταθλητής Ελλάδος που έχει τα φράγκα να πάρει τους καλούς Έλληνες, παίρνει τους Γιακαμπαρέ, τους Μασάντους, τους Μεντζανί και τους Μπόνγκ, τότε ποτέ δεν πρόκειται να δει προκοπή ούτε αυτός, ούτε το ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν κάποιος δεν είναι Έλληνας, δεν κατανοεί τον ελληνικό τρόπο σκέψης ακόμα και στο ποδόσφαιρο. Στοίχημα δεν παίζω πια φίλε μου, το έχω βαρεθεί αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζα τον Ολυμπιακό διπλό, για Χ το έβλεπα. 1-1 συγκεκριμένα γιαυτό και έπεσα από τα σύννεφα. Αν από αυτό κρίνεις ότι είμαι εμπαθής, τότε τί να πώ;
Υ.Γ. Αναμενόμενο αφού ήταν γιατί οι εφημερίδες έβγαιναν και έλεγαν θα κερδίσουμε, θα τους σκίσουμε κτλ; Μετά με λέτε εμπαθή, επειδή σας κάνω καζούρα. Μα οι ίδιες σας οι εφημερίδες έλεγαν ότι θα κερδίσετε.
Υ.Γ. Προπονητάρα ο Μίτσελ; Δεν θα το σχολιάσω αυτό, μάλλον κάνεις πλάκα :).
Υ.Γ. Όσο για το ανέτοιμη που είπες. Σου θυμίζω ότι και η Παρί πάνω κάτω στην ίδια αγωνιστική είναι στο πρωτάθλημά της.
Χαιρετώ