Pár napja olvasom az itt folyó kommentkaratét, és - bocs srácok, de - véleményem szerint nem okosabb, aki még mindig reagál a user nevét most már óránként változtató barátunk érveléseire.
Sok minden fogalmazódott meg bennem:
- (pillanatnyilag) Il Perseguitati (a rendes ember)™ ☎ egy rohadt nagy troll, és iszonyatosan élvezi, hogy szivathatja a játszótársait. A többiek meg adják alá a lovat, ahelyett hogy hagyták volna a francba, hadd gondolja azt, amit ő jónak érez. Aki meg felhúzza magát ezeken, az kicsit el van tévedve... Értem én, hogy több éve játszotok, de bakker... ez egy online játék, ne csináljátok már :)
- Elképesztően unalmas volt olvasni egy idő után az összes hozzászólást (vessek magamra), vártam, hogy ki fogja lezárni (Chosen/vki megunja). Ráadásul mindegyikben ugyanazt az 5 dolgot írjátok le: "te ferdítesz, a világranglista fontos/nemfontos, 100%-os idény jobb/Domi eredménye jobb". Egyszerűen nem lehet elfogadni, hogy x így gondolja, y pedig úgy? Ha a kevésbé szeretett úriember többre értékeli a saját eredményét, és 10-szer nem sikerült meggyőzni, 11. után sem fog hinni Nektek, pláne ha ugyanazt írod le neki.
- Nektek mennyi időtök van már??? :D
Ennyit a hegyi beszédről, ha gáz volt, vagy megsértettem vkit, akkor sorry.*
Uff, béke!
*Edit: ráadásul csak kb egy hónapja játszom (korábban 2 évig próbálkoztam), pláne hogy van merszem beleszólni :)
Last edited by BentoLuccio at 3/28/2014 12:09:05 PM